|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 8182838485 295> |
Автор | ||||||
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ZA VAKVI PORAKI NA ULIZUVANJE SI IMA SOODVETNO MESTO A NE TUKA! |
||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Blagodaram...ova ne go dozivuvam kako ulizuvanje. I moze i tuka...jas sum clen na ovoj klub A pozitivnata klima na forumot zavisi od site nas |
||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Улизување? Зошто улизување?
Нема потреба вакво позитивно мислење и честитка да се толкуваат така. А и не се добива ништо на форум со улизување, верувам тоа ви е јасно на сите. |
||||||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
тоа јасно ми е...
едно друго не ми е јасно... како дозволивте влаинка да е администратор:???? нели мамад ешт армњ, збурашту арманешти мамад??? |
||||||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
pa? so i fali na mamamd? rasisto!
|
||||||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Затоа што на форумов пресудни се некои други карактеристики и квалитети на личностите, а не националната или етничка припадност, како што гледаш. Мамамд очигледно е дека ги поседува тие квалитети и сосема заслужено е унапредена во администратор. Идивиди е форум на македонските граѓани, достапен на сите, и ваквите прашања се бесмислени. |
||||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Кон бугарите:
За ова во врска со јазикот, во право си. Навистина треба да се пишува на македонски. Кон албанците:
Кон србите:
Но и кон македонците:
За на крај да заврши со власите:
Овие цитирани постови се само извадоци од последните 20-тина постови на дотичниот Шумар, каде до израз доаѓа високо цивилизациска изразна форма на еден ... (?) не се изјаснил што е по националност, па не сакам никого да навредам! Којзнае, ако продолжев понатаму со прелистување на неговите постови, можеби ќе стасав до напади кон некои жители на Зимбабве, Буркина фасо, Сао Томе и Принципе ... Кога подобро ќе размислам, повеќе ги ценам сите добри и паметни припадници од сите „нападнати“ нации, отколку (во најблага форма речено) неписмени и пред се некултурни македонци. Р.Ѕ. Знам, сега ќе се „наврти“ кон мене со неговите препознатливи епитети за луѓето, но незнам кој ќе му биде изборот од неговиот голем репертоар? |
||||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
zosto ja izbrisavte mojata poraka kade sum protiv rasistite....
|
||||||
|
||||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не си и’ бил симпатичен на
А да беше како мене, сега ќе те читав! |
||||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не ти е избришан, погледни малку погоре. А оној другиот е избришан затоа што е избришан претходниот пост на кој се однесуваше репликата. |
||||||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
bese...ama nekoj go vratil...nema vrska...vo sekoj slucaj milo mi e sto ima i drugi koi se na moja strana, i koi veke napisaa ona sto treba(zlatnik ova e za tebe)
|
||||||
|
||||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
edno e sigurno ... vo makedonija ke imame problemi ... no barem od sega natamu vmro nema da ima na kogo da se zali ... imaat apsolutna vllast i da glledame sto ke pravat sega ...
|
||||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ај ќе почнам да спремам Влада во сенка....
Веќе имам замисла кои ќе ми бидат две први Министерки.... |
||||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
od nikogo nema fajde....uste li ne vi e jasno
|
||||||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 8182838485 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |