IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8182838485 295>
Автор
Порака
Legenda883 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 701
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Legenda883 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 13:04

ZA VAKVI PORAKI NA ULIZUVANJE SI IMA SOODVETNO MESTO A NE TUKA! намигнување

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 15:30
Originally posted by Pacifist Pacifist напиша:

mamamd ti ja cestitam novata funkcija vo forumov ... ja zasluzuvas ... znaci odsega pa natamu  sefica ne sefovite a ??? ... големо%20гушкање

bas mi e milo sto na celnite pozicii na ovoj forum doagjaat clenovi koi znaat da bidat i toa kolku produktivni ... uste ednas - ti ja cestitam novata  funkcija ...
SREKNO ...големо%20гушкање

Blagodaramголемо%20гушкање...ova ne go dozivuvam kako ulizuvanje. I  moze i tuka...jas sum clen na ovoj klubголема%20насмевка
A pozitivnata klima na forumot zavisi od site nasнамигнување
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 15:31
Улизување? Зошто улизување?збунетост
Нема потреба вакво позитивно мислење и честитка да се толкуваат така.
А и не се добива ништо на форум со улизување, верувам тоа ви е јасно на сите.среќа
Кон врв
Јордан Шумарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Август.2008
Поени: 230
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јордан Шумарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 16:46
тоа јасно ми е...
едно друго не ми е јасно... како дозволивте влаинка да е администратор:???? нели мамад ешт армњ, збурашту арманешти мамад???
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 18:28
pa? so i fali na mamamd? rasisto!изненадувањеплазење
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 23:21
Originally posted by Јордан Шумарот Јордан Шумарот напиша:

тоа јасно ми е...
едно друго не ми е јасно... како дозволивте влаинка да е администратор:???? нели мамад ешт армњ, збурашту арманешти мамад???

Затоа што на форумов пресудни се некои други карактеристики и квалитети на личностите, а не националната или етничка припадност, како што гледаш.
Мамамд очигледно е дека ги поседува тие квалитети и сосема заслужено е унапредена во администратор.
Идивиди е форум на македонските граѓани, достапен на сите, и ваквите прашања се бесмислени.

Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 11:19
Кон бугарите:

Како бе не ве удрит некое цунами да ви ебам јазикот татарски...и научете се Сталинови копилиња... на македонски форум требит да пишите македонски.. а не тој чувашкиот дијалект...

кој е фнкестиот - мајка му да ја ебам:???лол

За ова во врска со јазикот, во право си. Навистина треба да се пишува на македонски.

Кон албанците:

... како не сум јас модератор.. еден да не ве остам на форум.. сосе шиптарите...

Кон србите:

море ова нешо као србинка над мене би ја пердашел како крава...

Но и кон македонците:

пипипи трупер.... ваков логистичар ЛОЛ и крал на реториката...никојпат не останвит в клозет гладен,...лол

За на крај да заврши со власите:

тоа јасно ми е...

Овие цитирани постови се само извадоци од последните 20-тина постови на дотичниот Шумар, каде до израз доаѓа високо цивилизациска изразна форма на еден ... (?) не се изјаснил што е по националност, па не сакам никого да навредам!
Којзнае, ако продолжев понатаму со прелистување на неговите постови, можеби ќе стасав до напади кон некои жители на Зимбабве, Буркина фасо, Сао Томе и Принципе ...плазење

Кога подобро ќе размислам, повеќе ги ценам сите добри и паметни припадници од сите „нападнати“ нации, отколку (во најблага форма речено) неписмени и пред се некултурни македонци.

Р.Ѕ. Знам, сега ќе се „наврти“ кон мене со неговите препознатливи епитети за луѓето, но незнам кој ќе му биде изборот од неговиот голем репертоар?голема%20насмевка
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 12:14
zosto ja izbrisavte mojata poraka kade sum protiv rasistite....
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 12:33
Не си и’ бил симпатичен на модераторката адиминистраторката!плазењесмеење
А да беше како мене,задоволствокулсвиркање сега ќе те читав!голема%20насмевка
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 12:47
Originally posted by nelson nelson напиша:

zosto ja izbrisavte mojata poraka kade sum protiv rasistite....

Не ти е избришан, погледни малку погоре.
А оној другиот е избришан затоа што е избришан претходниот пост на кој се однесуваше репликата.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 15:41
bese...ama nekoj go vratil...nema vrska...vo sekoj slucaj milo mi e sto ima i drugi koi se na moja strana, i koi veke napisaa ona sto treba(zlatnik ova e za tebeплазењезадоволство)
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 10:36
edno e sigurno ... vo makedonija ke imame problemi ... no barem od sega natamu vmro nema da ima na kogo da se zali ... imaat apsolutna vllast i da glledame sto ke pravat sega ...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 23:20
Ај ќе почнам да спремам Влада во сенка....

Веќе имам замисла кои ќе ми бидат две први  Министерки....  намигнување
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 23:21
od nikogo nema fajde....uste li ne vi e jasnoизненадување
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8182838485 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,408 секунди.