![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11881189119011911192 1402> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdk ne zborev za tie stvari. za toa ne se zamaram. zboram za roba, za prodavnici za mnogu raboti koi vo drugite pomali gradovi gi nema. ja vo krusevo tanga gaki ne mozev da najdam coece.
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
сдк ај доста ретардирани муабети
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sdk...Eden e Vardar
![]() i sdk...mala me iznasmeaaaaaaa ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk tebe ti rekov gitla u nasata tema
![]() Zora izvini sto sum RETARDIRANA zal mi e. procka e prosti mi ziti se. |
|
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
сдк,................. ако не за друго, имаш и ти вакви.....„ретардиран муабети„,.. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
сдк Некој е со мувата на капата
![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк Командант доста со глупостите,имаш излезно надвор од Битола и Македонија да сфатиш колкава ПРОВИНЦИЈА е нашиот град?
А во Скопје па целата селаљачана е собрана од Македонија така да престанете со празните муабети. |
|
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
имам,..сум видела многу поубави места, но не би сакала да живеам во едно од тие,..навикната сум тука и поубаво ми е... ..командантица.. ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
sdk moabetov vi stana ko kompleksi da si imate. mene boli me ..... dali sum od skopje ili od zimbabve ama gleam deka tie so ne ziveat u sk si imat fustracii so toa.
Изменето од la fille - 01.Март.2009 во 22:20 |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Изменето од Командантица - 01.Март.2009 во 15:43 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
сдк имам комплекси шо не живеам во највалканиот град во Македонија и најголемата колонија на селани од цела земја
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sdk znaes i ja iam kompleks...deka segde ima nenormalni
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
е има,..ама и без такви не се живее ..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
сдк не е комплекс има,има и то како,само шо си мислат дека се салам е проблемот |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11881189119011911192 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |