IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11881189119011911192 1402>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:31
sdk ne zborev za tie stvari. za toa ne se zamaram. zboram za roba, za prodavnici za mnogu raboti koi vo drugite pomali gradovi gi nema. ja vo krusevo tanga gaki ne mozev da najdam coece. изненадување 
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:32
сдк ај доста ретардирани муабети
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:33
sdk...Eden e Vardar

i sdk...mala me iznasmeaaaaaaa

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:34
sdk tebe ti rekov gitla u nasata tema голема%20насмевка

Zora izvini sto sum RETARDIRANA zal mi e. procka e prosti mi ziti se.
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:35
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

сдк ај доста ретардирани муабети

сдк,.................
ако не за друго, имаш и ти вакви.....„ретардиран муабети„,..
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:35
сдк Некој е со мувата на капата
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:36
сдк Командант доста со глупостите,имаш излезно надвор од Битола и Македонија да сфатиш колкава ПРОВИНЦИЈА е нашиот град?
А во Скопје па целата селаљачана е собрана од Македонија така да престанете со празните муабети.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:38
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

сдк Командант доста со глупостите,имаш излезно надвор од Битола и Македонија да сфатиш колкава ПРОВИНЦИЈА е нашиот град?
А во Скопје па целата селаљачана е собрана од Македонија така да престанете со празните муабети.

имам,..сум видела многу поубави места, но не би сакала да живеам во едно од тие,..навикната сум тука и поубаво ми е...

..командантица..
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:39
sdk moabetov vi  stana ko kompleksi da si imate. mene boli me ..... dali sum od skopje ili od zimbabve ama gleam deka tie so ne ziveat u sk si imat fustracii so toa.

Изменето од la fille - 01.Март.2009 во 22:20
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:42
,..тие што ..живеат.. во скопје си имаат фрустрации со тоа..

Изменето од Командантица - 01.Март.2009 во 15:43
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:42
сдк имам комплекси шо не живеам во највалканиот град во Македонија и најголемата колонија на селани од цела земја ...тешко
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:43
sdk znaes i ja iam kompleks...deka segde ima nenormalni губитник мафтање aj cao vie prodolzete si.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:45
е има,..ама и без такви не се живее ..
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 15:55
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

sdk znaes i ja iam kompleks...deka segde ima nenormalni губитник мафтање aj cao vie prodolzete si.

сдк не е комплекс има,има и то како,само шо си мислат дека се салам е проблемот
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11881189119011911192 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,766 секунди.