![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11871188118911901191 1402> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SDK..si legnuvam..
![]() dosta bese za denes,
i za vceraaaaaa
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Добро утро
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк...денеска декшавајте за сите грешки
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk vcera nekoj me napraj takva budala i mislam deka iako e Procka denes....nema shansi da mu prostam....DEBIL! on na mene zenska mu na telefon ke mi ja dava.....boli me tasak mene za nea. coek denes ni drugari znaci ne moze da ima otkako ke fatat zeni.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
sdk...ovaa e za Blu
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk tenks mamamd
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sdk...ja sakam ovaa nad mene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sdk mrs u nasata tema
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
ами како ![]() ..поубав е од скопјето ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
sdk ja sum od Sk pa sepak poubav mi e Sr od Sk. e sea bitolcani neka ne se lupat u grudi do tolku.
|
|
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
шо да праме еми...горди си сме
![]() една е битола, не се две ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
edna e bitola ama u skopje moes mnogu pojke da najdes otkolku u bitola. zatoa mi se svigja skopje samo. inace strumica poveke ja sakam za kako najubav grad
|
|
|
|
![]() |
|
Sdk File denes e procka...prosti mi za off topic
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
чудо веќе шо има скопје...1 тон шиптари, а најмалце има македонци, и ѓупци заборајв
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11871188118911901191 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |