![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11841185118611871188 1402> |
Автор | |
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno si pominav vecerva
![]() ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
...palim...vatromet u mojoj glavi
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Ја загубив моќта, одам со темен превез на срцето
ова што го гледам не е вистина колку е студено во твојот свет без љубов се ќе се престори во смрт и се почесто тоа те радува.... Нема да можеш никогаш да бидеш моја потреба и колку да ме мразиш ќе биде залудно, понекогаш љубовта е совршено циничен убиец толку потребен лажен одговор Само за миг ќе погледнам толпа луѓе, обично овде нема ништо, ништо што ми е потребно Во твојот свет без љубов се ќе се престори во смрт и се почесто само тоа те радува нема да можеш никогаш да бидеш моја потреба и колку да ме мразиш... се ќе биде залудно незнам што е лага а што вистина нема да можеш никогаш да бидеш моја потреба и да ме мразиш ќе биде залудно Само за миг ќе погледнам толпа луѓе обично овде нема ништо, ништо што ми е потребно Во твојот свет без љубов се ќе се престори во смрт и се почесто само тоа те радува нема да можеш никогаш да бидеш моја потреба и колку да ме мразиш... се ќе биде залудно Понекогаш,понекогаш љубовта е совршено циничен убиец убиец... |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
I ti drugarke mnogu, mnogu mi nedostigas
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Znachi obostrano e
![]() ![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
zagulenkeeeeeeeeeeeeeeee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк...леле ама се најадов
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ma imav problem Gal...me kazni inspekcija za pushenje vo rabotna prostorija(losha navika)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
togas znac ishodot na mojot predlog treba kaj da e da se ostvari
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Razmisluvav okolu toa...priznavam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сакам да кажам - тука сум, ко и секогаш за некого
![]() |
|
![]() |
|
Dosta razmisluvas,zs ke ja utnes na kraj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Idam u akcija ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11841185118611871188 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |