|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 300> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВО МОМЕnтов ми се ... спијаt малку и сакам да си го гледам raise your voice...
Изменето од joki |
|
Точачиња.
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo moentov si jadam euro krem i si slusam Prodigy.....:)))) a NE SAKAM da sednam da ucam iako TREBA......Treba ama Ne moram!!!!!!! |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми се прави муабет, или ми се молчи, со личноста со која сум била и низ рајот и низ пеколот подеднакво
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да, сосема
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok, ti posakuvam milsata da ti stane realnost
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тенкс...се обидувам да си доловам атмосфера со многу добра музика и голема доза на фантазија
|
|
Клементина
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno ne znam sto mi se pravi, ali pravam se samo da ne ucam breeeeeeeeeee nemoa pojke
|
|
precious..
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edobroutro
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo momentov mi se jade cokoaldo, a btw momentalno se spremam da izlezam....:))))
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Клементина
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se odi doma mi se place
|
|
precious..
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj sea bez ligavenje tuka po forumi!!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj kaj mene!!! Mene sega mi go varat!!! Sto si imam edna vredna koleska tuka, stalno mi vari kafe i toa bez prasanje!!! Neznam zosto taka pravi!!! I stalno mi se smeska koga mi go nosi!!! Abe nova e ke me nauci poarno i posle u skut ke mi go isturi!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seuste me nema navlazneto!!! Ama ke bide u brzo vreme!!! Poznavajki si se samiot sebesi nema da mi odolee, i ke mora da me navlazni!!! SO KAFETO MISLEV!!! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |