![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11791180118111821183 1402> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк,..... не ми е добро
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
СДК ... БЛЕКИ
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
sdk mi se rasipa mobilniot
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.sdk.......poçnuva da mirisa na prolet
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
sdk...pocnuva vikendot
![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sdk...pak nastinat!
|
|
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
konecno slobodna
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
SDK deka ovaa garant sprema nekoi torti i kolaci za utre
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
sdk--- so e nekako prazno na forumof?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Сдк си била една жена.Таа била многу дебела.Како маката да не била доволно голема била грда и црна.Како шо претпоставувате,со сите овие особини нормално,жената била и исфрустрирана.Нејзината фрустрација се изразувала и оставала последици во сите полиња на нејзиниот живот.
Дружење,работа а најповеќе се разбира сексуалниот живот. Кутрата жена не можела да си пронајде партер кој ќе ги задоволи нејзините сексуални потреби и ќе ја намали нејзината фрустрација.Како што се нижат годините,нејзината потреба за секс се зголемува,а шансите да си пронајде партнер(каков било)се намалуваат.А за тоа време нејзината фрустрација се билда како Арнолд Шварценегер. Тѕ би континјуд. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
i`m back...na kogo mu nedostigav...a
![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.sdk.......neznam jas....
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
scko moe milo...ah kolku mi nedostasuvase |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
ThePPPTrooper ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Сакам да кажам, Зора, брат, луд си
![]() |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11791180118111821183 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |