IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 240>
Автор
Порака
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2006 во 02:16

Господ му се обраќа на Адам: "Имам една добра и лоша вест".

Адам побарал да му ја каже прво добрата, па Господ му рекол: "Ќе ти дадам мозок и пенис".

"А која е лошата вест" - прашал љубопитно Адам

Господ му одговорил: "Ќе ти дадам количина на крв која нема да ти биде доволна да функционираат двете истовремено".

Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2006 во 02:55

e ova morav da go pastiram

Природните убавини на нашата земја привлекуваат голем број домашни и странски туристи
Писмена работа по македонски јазик и литература, работена на завршниот испит во јунскиот испитен рок од учебна 1998/99г. на 11.06.1999. Средно угостителско туристичко училиште, насока - келнер.
Република Македонија или нашата земја е опкружено со голем број странски и домашни туристи. Природни убавини се: Езерата, Реките, Планините. Нашата земја е опкружена со голем број странски туристи кои доваѓаат во нашето училиште зошто нашето училиште прима и странски и домашни туристи. Мојата струка јас што ја завршив ми беше келнерка ја одев низ цела македонија по хотелите во Охрид. Таму има секоје лето странски туристи од други земји и домашни гости. Нашата земја не е толку убава со природни убавини затоа што е загадена околината на Водно. Најубава природна убавина има во Охрид, Струга Маврово. Најмногу странски и домашни гости и природни убавини има во Охрид. Најмногу домашните и странските туристи одат во Охрид. Заради реакција, одмор, расположение, прошетка. Најмногу странски и домашни туристи одат во Охрид заради убавите природни езера и тоа Охридското езеро, Преспанското езеро и Дојранското езеро. Во Охридското езеро природни убавини има целото езеро и позадината е убава со природни убави цвеќиња, со природна убава трева и со природна убава летна бавча со убав чист ваздук за странските и домашните туристи. Охрид е убав град со многу странски и домашни гости кој ги привлекува нашата земја што поубава за рекреација и одмор. Природните убавини на нашата земја ги привлекуваат гостите да одат на одмор да се одморат, рекреираат со убавите гласови на птиците, ластовичките, на бумбарите, нма пчелите, на пеперутките на сите убави природни убавини. Лично мислење за потребните работи кои што треба да се направат за целовито да се искориста природните убавини на нашата земја. Нашата земја треба да преземе мерки за да изгледа нашата земја што поубава и почиста да нема врлање книги или отпат на улиците, да не се кара со постарите да има почит кон старите. Нашата земја треба да ја чуваме и браниме да ни изгледа што поубава како и другите земји.

Кон врв
micevski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2006
Поени: 89
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај micevski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2006 во 20:56
SI BILE DVAJCA I EDNIO SI OSOL.......ajt
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2006 во 10:29

razgovarat dvajca prijateli  sto e toa Bigamija , koga coek ima edna zena poveke

dobro a sto eMonogamija isto

mbm
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2006 во 14:45
nekoj pitac mu se zalit na nekoj narkoman:"aman pomagaj,nemam jadeno nisto tri dena" a ovaj mu vrakjat:"a,moras da jadis,pa makar i sosila"
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 13:17
Go prasale na kviz toso ; Koga zaginale najmnogu domorodci . Toso koga turkale edna ruska podmornica da zapali
mbm
Кон врв
Toreador Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2006
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Toreador Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2006 во 02:45

Si bile dve babi, ednata veze, drugata bezveze

CUTENESS OVERLOAD OF DOOM!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2006 во 10:43
tarzan srekava glusec. kako be ti tolku mal a veke imas imas mustaki. ati kako tolku golem a se uste imas peleni
mbm
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2006 во 20:11

polagal eden  dvaesetina pati i instruktorot se zakatancil, nikako da go pusti. Na kraj kanditatov moli li moli, a instruktorot mu veli:,,Odgovori na tri prasanja i ke te pustam,,

Sto e: vozis u tunel i ti ide nesto so dve svetla

Kola- veli kandidatot

,,Da ama kakva, golf, BMV, opel..., dobro a ako ti ide nesto so cetiri svetla,, kamion-odgovara kandidatot, ,, Da, ama kakov, Skanija VOLVo..., i taka kandidot pak padnal i pred da si odi mu veli na instruktorot, vozis po avtopat, i naletuvas na mlada atraktivna zenska, napadno nasminkana, nosi turbo minic, STO E?,

Pa k*rva , veli instruktorot

DAA, ama koja, majka ti, sestra ti zena ti .... koja?

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
Lily Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Февруари.2006
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lily Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2006 во 11:46

Se sretnale 2 zelki i ednata ja prasuva drugata: zosto si bez oklop? I ovaa i odgovara : pa izbegav od doma!

убавината е во очите
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2006 во 11:54
dali si ozenet AX. blazesiti i jas sum ax ax ax
mbm
Кон врв
walker_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јануари.2006
Поени: 76
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај walker_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2006 во 01:48

Eden strumicanec, edno mnogu ubavo devojce sedaat sprotivno so eden albanec i edna cesna sestra vo edna kabina vo vozot. Naednas vleguva vozot vo eden tunel. No strujata ne funkcionira i taka e golem mrak (ne mozes da si ja vidis rakata pred licevo). Odednas se slusa slakanica i koga vozot izleguva od tunelot albanecot seuste se drzi za liceto.
-“Taka mu i treba”-si misli cesnata sestra. “Sigurno pokusa da go faka devojceto, koe ne i se dopadna toa i mu zalepi eden”.
-“Toa i zasluzi”, misli ubavoto devojce. “Sigurno sakase albanecot da me faka, no namesto na mene toj nemamerno ja dopre na cesnata sestra, koja mu zalepi eden”.
-“Civsa none”, misli albanecot. “Sigurno pokusa onaj Strumicanec da fati devojku, no uhvati on taa casnja sestra. Taa sakase sigurno da mu udarji jeden. No toj seljak oseti i se navjedna, pa ja jas dobiv sljakanicata”.
A strumicanecot si misli: “U slednio` tunel uste edna ke mu zabodam

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2006 во 15:37
Te sakam maksimalno bez tebe sum kako cveke bez voda .PRIJATNO SUSENE
mbm
Кон врв
leonard Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Декември.2005
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leonard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2006 во 20:15

si bile dvajca drugari

imale soobrakajka so motor,edniot imal teski telesni povredi, a drugiot tetka vo skopje 

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,176 секунди.