![]() |
|
Дали и што вежбавте вчера или денес |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4647484950 96> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gjoroski bese u pravo za toa so mi zborese za stomacnite. onamu kade so imase pomalku visak odma se odrazi cvrstina...a za podolu na stomakot ke da treba use da vezbam za da dojde do izraz
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Gjoroski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Sekogas e taka ![]() Za rezultati, podolu, poveke maka ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
aiiiiii ko ke mi tekne koa idev u teretana ja mrazev spravana za dolni stomacni
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
JAS PONEKOGAS IMAM SAMO PROBLEMI SO LEVOTO RAMO .
ZNAE PONEKOGAS ONAKA DOBRO DA ME SKINE OD BOLENE ![]() |
|
![]() |
|
Iam eden drugar (poranesen clen na forumov) so si ja zaeba cela pleshka od nepravilno krevanje tegovi.
|
|
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
DOBAR SUM SEA DOBAR SUM OVIE 2 zadni dena ne me boli
![]() |
|
![]() |
|
jas koa pocnav da vezbam piev aspirin i vitamin C za da neam takvi frki. a eve ke vi otkrijam edna tajna koja se vika BOMBA za energija
![]() SABAJLE 1 UPSARIN 2 VITAMIN C 3 B-COMPLEX 1-2 LAZICI MED NAVECER 1 UPSARIN 3 B-KOMPLEX |
|
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
аха,само што завршив
![]() ![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
vezbam na orbitrake ama poveke od 10 min ne mozam da izdrzam zasto tolku mi e slaba kondicijata gubam sila i voopsto ne mozam da prodolzam moram pauza i pak...a 10 min e mnogu malku
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
1 . nesto sto sigurno kje im pomogne na tie koi navistina sakaat so vezbanje da dojdat do sakanata linija 2 . bez pritoa da vnimavaat na brdoto palacinki i razno razni slatkotii koi go krkaat Изменето од miroslav_g8 - 26.Февруари.2009 во 10:40 |
|
![]() |
|
Denes vezbane Posle 17 vasot
![]() |
|
![]() |
|
Gjoroski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Kaj i da e, ovaa ke ja bide ![]() |
|
![]() |
|
150 stomacni i 100 so krevanje noze (dolni stomacni)
|
|
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Секој ден исто вежбам,навика ми е веќе
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4647484950 96> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |