|
Најлонска фолија при вежбање |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne veruvam deka se upiva potta posle iskustvoto sto go imav denovive. Zasto koga ke ja izvadev foliojata bukvalno mozev bokal da napolnam samo od edna noga a ne pa od stomak i od druga noga. Jasno i posle toa mi curese kozata kako od sauna da sum izlegla.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aha, i jas imam obicaj da gi obvitkam nozete i butinite so onaa prozirna folija...prethodno se masiram so anticeluliten gel za masaza, ili ednostavno so talog od kafe ( kofeinot e poznat "borec" protiv celulitot), i vezbam....po eden cas ja vadam folijata, se tusiram i masiram so lufa i nekoe ubavo anticelulitno sapunce ( od lush, na pr.) ....rezultatite se povekje od odlicni...
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesno ke probam so kafeto gledam mnogu go falite t.e. so talogot od kafe.
|
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bogami i ja ke probam..gleam dosta se zbori na forumov za toa..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас облекувам две-три памучни бодиња ефектот е ист,разликата е во тоа што кожата може слободно да дише
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj so si nemate rabota so ke cuete ke napravite kafeto ima kofein celo telo da mackas toa znaci moze absorbcija na golema povrsina...go kontrolira toa nekoj ...znae nekoj za posledicite???
Deformitetot napraven vo podolg period poradi nedisciplina ne moze sega za kratok period da se resi.......zatoa treba vreme i disciplina i sto e najvazno po priroden pat.... |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro jas neam koj znae kolku...ali dovolno za da primetam na ogledalo. vajda toa ke mi pomogne da go trgnam toj "primaren" celulit.
|
|
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kofeinot od kafeto e samo prirodna forma na koristenje na materija koja ja socinuvaat site preparati i gelovi za anticelulitna masaza. I toa e drevno iskustvo, kafeto, t.e. kofeinot go koristat i muslimankite i brazilkite pri masazite, jas isto koristam i med i jajce za piling na lice. Da bidam iskrena, nikogas ne sum naisla na istrazuvanja za "posledicite", ako naidete-spodelete. Vo isto vreme, postojat milion kozmeticki preprarati so zvucno ime za koi sme slusnale deka predizvikale posledici...taka da, mene masaza so kafe ne mi zvuci kako opasno nesto po kozata, duri bas mi godi, i go koristam povekje od godina dena. |
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubava zijava. Изменето од Gjoroski - 25.Февруари.2009 во 15:38 |
|
duc
Нов член Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас си направив една своја диета така што си го намалив лебот на минимум, значи строго црн леб. Прочитав некој пие по една чаша наутро на гладно срце, јас истото го практикувам само што пијам по три затоа што така сум слушнал дека како наутро го миеш лицето треба да го измиеш и организмот (цревата де). После тоа јадам колку сакам (после толку вода нема многу јадење ) па тек на ручек си јадам тоа што има со исклучиво две кришки леб, и трчам кога сум послободен тука кај мене по патекава. Вака веќе практикувам 6-7 месеци и што е најважното се навикнав на помал внес на храна, а поголемо движење.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
замисли ама само замисли колкав топ ти е потребен слонце Цацииииииииии
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да го пробам ова,само се плашам да не ми се зголеми потењето воопшто,па да си направам после проблем што викаш блу |
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле ме исплашивте со тоа најлонските фолии! и јас се обвиткувам во фолила околу стомакот (мојот критицен дел) ама не знаев дека може негатвно да влијае врз бубрезите!
|
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
utrovo vezbav na orbitrekot so najlonska folija, eden litar voda izleze
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |