|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 30> |
Автор | |
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе не да ти ја дознал ногу лесно се дознава IP дури и преку форум може да ти ја фане некој ама не ми се верува нај вероаватно е од нив они ти крадат Telekabel ке им се јавиш нив и ке им кажеш таму што ти е проблемот и готово
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи сигурно некој не ти кради од интернетот кабловскито интернет не е со конекција ниту со ип адреса, по мак адресата ти пуштаат интернет, а ако некој ти ја знае мак адресата и си ја стави кај него ти ќе немаш интернет тој ќе има па некое време ти ќе имаш тој ќе нема , значи не е до тоа , сигурно имаш некој црв во компјутеро и цело време ти трга од нетот додека ти е уклучен компјутерот. Значи избриши го тој глупавиот нортон сними си авг или касперски, во зависност колку рам имаш на компјутерот и се ќе ти биди во ред. |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cudna rabota denes vidov na statistika nemam nieden MB potroseno znaci kako da e 31-vi prema 1-vi vo mesecot a vcera imav internet pa po nekoe vreme nemav i taka, a mozi taka bese cel den,a za virusi ima garant,samo glavniot HDD e preinstaliran a vtoriot e so virusi a ne mozam da gi iscistam so Norton,ke simnam AVG Free ako go prifati a RAM imam 3 GB... Imav i AVG 8 Internet Security samo mi e na HDD koj ne e povrzan pa po nekoj den toj ke go instaliram.
P.S. Kako treba da ja pazam mak adresata da ne ja doznaj nekoj ako e mozno,oti vcera imav pa po nekoe vreme nemav internet a mozno e od Telekabel oti tie pustaat preku taa (spored Flix) a ke odam utre da se razberam tamu so e mozno da e od kaj niv problemot. Golemo fala do Dark HaCkeR i Flix |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaj virus go najde so AVG 8 Free duri ne go smenam so Internet Security i toa ne go skenirav hardot samo Update manav (arno si go koristev jas AVG 2 god) samo rekov da smenam na Norton ama se razocarav.
Resident Shield alert Accessed File is infected! threat detected! File name: F/System Volume Information/restore(035B17EF-0B63-466D-9A28-2F32AE57316B)/RP18/VA0005432.dll threat name: Virus identified Win32/Cryptor Detected on open Heal Move to Vault Ignore |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali mozi nekoj da mi pomogni vo vrska so antivirusot - imav AVG 8 Free se rabotese super duri resiv da go smenam so AVG 8 Internet Security. Koga go izbrisav stariot uspesno od control panel a noviot uspesno go instalirav ne se otvora,ne mozam da go skeniram hardot a i se javuva kartica so DONT SEND,dali ima nekoj nacin da se resi problemot osven preinstalacija na Windows oti ima 2 nedeli od koga e preinstaliran. Fala
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нов антивирус стави kaspersky 2009 ти е нај добро решение
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala Dark Hacker probav so McAfee Total Security samo ne znam zosto AVG ne go prifakjase a za Kaspersky mozi e najdobar samo kako so slusam treba da bidi licenciran |
|
Xelmep
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobar e kaspersky.
|
|
ALBATROS
Нов член Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас исто така користам АВГ па задоволен сум засега.Додуша не сум закачил друг вирус досега ама тројанците ги права бришка.пред тоа имав нод32 и можам да кажам дека иако е бесплатен авг е стварно добар. Ссложувам дека касперскиот е стварно најдобар и него го имав претходно ама го сменив пошто ми скисна на секои 3-4 дена да ставам нови клучови,да симнувам нови и се така.стави си бре брате лиценциран антивирус сонце да те огрее и да не се замараш веќе.
|
|
ALBATROS
Нов член Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi se veruva deka toa restartiranje se desava od anti virusot ama so znam ne sum tolku strucnjak.ako misles deka ne ti e dobar togas toa e barem lesno .Izbrisigo instaliraj drug,mozam da ti go preporacam AVGdobar e i besplaten
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи факт е дека нема добар бесплатен антивирус , така да не си прајте филм дека беспланите ќе ви вршат работа
|
|
agent_007
Нов член Регистриран: 21.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored mene najdobar ti e avira pred da vleze virus ti titka i ti pisuva dali sakas da go izbrises ili da go ignoriras.Probaj stavi go pa ke vidis.Pozdrav Kiko
|
|
TheRock
Нов член Регистриран: 17.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja imam AVG ama sum u dilema oti mi se javi eden problem. Koga ke otidam da mi go skenira komp, polevo kaj so e Scan whole computer mi se zamrznuva ama ne znam zosto.Si stoi taka zamrznato se dodeka ne go isklucam prozorecot, i pak koga ke go otvoram ne e zamrznato no ako otidam pak na scan, pa ke zamrzne. Ja i porano imav AVG ama vakvo nesto ne mi se pojavuelo. E sega nekoj da mi kaze so mu e i kako da go popravam, ili da si instaliram Kaspersky. Ama ne znam kako da go reinstaliram pa neka kaze nekoj ako znae. So se odnesuva do mene, u dilema sum oti se slozuvam so Flix deka cim e besplaten antivirusot ne moze da e tolku dobar. Ako znae nekoj koja e podobrata kombinacja neka kaze. pozz
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стај си kaspersky и мирен ке си бидеш
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |