|
Кој лик од цртаните сте? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Автор | |
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You are Bugs Bunny.
You are fun, friendly, and popular. You are a real crowd pleaser. You have probably been out on the town your share of times, yet you come home with the values that your mother taught you. Marriage and children are important to you, but only after you have fun. Don't let the people you please influence you to stray. |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ова сите се Багз Бани
Er...what`s up Doc? |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Begaj tamu mi izleze tweety rezil poveke licam na macolot na macolot mislam deka go vidov macolot
|
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa spored vas site ...........si stavate lik so nadvoresna lepota , nezno milo.....za razlika od vas jas go odbrav SHREK vo negoviot karakter najvise se naogjam
SHREK Изменето од bijonse1 - 20.Февруари.2009 во 23:15 |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tweety е да бе сигурно.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tweety,.. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве што испадна од тестот:
You are Bugs Bunny. Јас мислам дека којотот е креиран според мене а не јас како овој Bugs Bunny |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NO COMENT! |
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You are Tweety.
You are cute, and everyone loves you. You are a best friend that no one takes the chance of losing. You never hurt feelings and seldom have your own feelings hurt. Life is a breeze. You are witty, and calm most of the time. Just keep clear of back stabbers, and you are worry-free. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=bijonse1] Pa spored vas site ...........si stavate lik so nadvoresna lepota , nezno milo.....za razlika od vas jas go odbrav SHREK vo negoviot karakter najvise se naogjam
SHREK [QUOTE] mori mome, nema ti so da odbiras. Odi na 1va strana na temava. Imas tamu link koj sam ke ti kazi |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tweety
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |