|
Одговори само од девојките на форумов |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | ||
bobsa
Нов член Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da bide i ostane onoj istiot sto go zapoznav i zasakav.....da ne se menuva...zatoa sto go sakam tokmu takov kakov sto e
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љубовта да се чувствува ,покажува .... Однесувањето,да биде се како што треба не само кон мене туку и кон сите останати,..... Насмевката постојно да биде присутна во врската,зашто е показател на среќата и забавата |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
Farfalla
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubov,vernost,iskrenost,pocit,sloboda i po malce neznotii ako go nema ova..nisto od biznisot
|
||
I'M A SUPER GIRL...AND SUPER GIRLS DON'T CRY
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aman be... supermeni nema... ne sum sretnal... P.S. samo mal komentar od nekoj koj znae deka ne e supermen... pardon... uletav u zenska tema... Изменето од којсумјас - 05.Ноември.2008 во 16:13 |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
побарај го во приказните,100% ке го најдеш. ццццццццццццццццц |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе ова било женска тема
ми е гајле |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pred se iskrenost,tolerancija i razbiranje,pocit i bez ljubomora mada nemam problem od taa gledna tocka,samo edno ke napomenam ovaa shto baram i davam,zashto sekade i od sekoj baram samo onolku kolku shto davam......
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
stasi
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubov
samo tolku baram ama steta maskite neznaat ni ljubov da podarat |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знаат машките да подарат љубов stasi биди сигурна во ова
само не си го нашла вистинското машко за да се увериш. |
||
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас се сложувам со тоа дека машките знаат да подарат љубов... stasi, ти посакувам и самата да се увериш во тоа наскоро, а ќе се увериш, кога ќе го сретнеш вистинскиот
се што сакам е да се надополнуваме меѓусебно - кога од некого бараш нешто - треба и да дадеш... љубов, доверба, почит, поддршка... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubov, ali po moznost da ne bidat zakasneta reakcija ,
iiii da me saka najveke, i da ne me laze i vara.. ako go ima ova, deckoto e sloboden sto saka da pravi kaj saka da odi koga saka da se gledame! bas sum si skromna Изменето од lea_l - 06.Ноември.2008 во 23:15 |
||
cafe
Група Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Srekno vo lovot Mona ova za srekicka ke ti ja pratam deka jas si go uloviv ripceto:)
|
||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |