IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Одговори само од девојките на форумов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Одговори само од девојките на форумов

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
Автор
Порака
bobsa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobsa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2008 во 02:27
Originally posted by SLABICKA SLABICKA напиша:

:x]
SAKAJ ME ISTO KAKO I PRVIOT DEN
SOCUVAJ JA STRASTA ISTO KAKO I PRVIOT DEN
MILUVAJ ME ISTO KAKO I PRVIOT DEN
DAJ MI DO ZNAENJE DEKA TI ZNACAM ISTO KAKO I PRVIOT DEN
AKO NEKOGAS EDNA OD OVIE RABOTI SE SMENI POINAKU POLEKA NO SIGURNO KE NEMA MESTO VO MOETO SRCE ZA TEBE..........VERUVAM I POSAKUVAM TOA NIKOGAS DA NE SE SLUCI LJUBOV MOJA NAJMILA
kako prvo ti nemozes ova da go ispolnis od tvoja strana 100% sum siguren
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2008 во 19:11
Da bide i ostane onoj istiot sto go zapoznav i zasakav.....da ne se menuva...zatoa sto go sakam tokmu takov kakov sto e љубовљубовљубов
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2008 во 22:32
Originally posted by olosce olosce напиша:

Ajde da procitame sto gi pravi srekni devojkite vo vrskite, sto najmnogu im znaci, sto cenat ... kako do nivnoto srce i najbitnoto kako da si go zadrzis mestoto tamu
.леле баш се израдував на прашањево има мн работи за набројување но овие се најважните- прво основно и најважно
Љубовта да се чувствува ,покажува ....
Однесувањето,да биде се како што треба не само кон мене туку и кон сите останати,.....
Насмевката постојно да биде присутна во врската,зашто е показател на среќата и забавата
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Farfalla Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Октомври.2008
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Farfalla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 00:06
ljubov,vernost,iskrenost,pocit,sloboda i po malce neznotii ako go nema ova..nisto od biznisot
I'M A SUPER GIRL...AND SUPER GIRLS DON'T CRY
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 23:52

Ajde da procitame sto gi pravi srekni devojkite vo vrskite, sto najmnogu im znaci, sto cenat ... kako do nivnoto srce i najbitnoto kako da si go zadrzis mestoto tamu
Да не ме прај будала да не се прај себеси будала да е искрен да има почит да знае што значи зборот компромис и да знае да го примени и да има бар малце искуство....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 16:13
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Да не ме прај будала да не се прај себеси будала да е искрен да има почит да знае што значи зборот компромис и да знае да го примени и да има бар малце искуство....

aman be...
supermeni nema...
ne sum sretnal...

P.S. samo mal komentar od nekoj koj znae deka ne e supermen...
pardon...
uletav u zenska tema...

Изменето од којсумјас - 05.Ноември.2008 во 16:13
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 18:20
Originally posted by sandrica sandrica напиша:

Devojki znaete sto sakate?

Da me saka;da ne bide ljubomoren no da bide zainteresiran za mene;da me pocituva i da mi bide veren;da bide nezen i romanticen,da bide stabilen i resitelen,da ne dozvoluva zensko da go vlece za nos; da bide iskren i da ne bide sramezliv...aj mislam dovbolno e tolku oti ako prodolzam da nabrojuvam treba cel den da psuvamSmile

побарај го во приказните,100% ке го најдеш.
ццццццццццццццццц
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 18:27
абе ова било женска тема

ми е гајле
неколку жолти ракии.

Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 00:01
Pred se iskrenost,tolerancija i razbiranje,pocit i bez ljubomora mada nemam problem od taa gledna tocka,samo edno ke napomenam ovaa shto baram i davam,zashto sekade i od sekoj baram samo onolku kolku shto davam......
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
stasi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Септември.2008
Поени: 166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stasi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 18:09
Ljubov
samo tolku baram ama steta maskite neznaat ni ljubov da podarat
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 18:14
знаат машките да подарат љубов stasi биди сигурна во ова
само не си го нашла вистинското машко за да се увериш.
неколку жолти ракии.

Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 18:29
И јас се сложувам со тоа дека машките знаат да подарат љубов... stasi, ти посакувам и самата да се увериш во тоа наскоро, а ќе се увериш, кога ќе го сретнеш вистинскиот

се што сакам е да се надополнуваме меѓусебно - кога од некого бараш нешто - треба и да дадеш... љубов, доверба, почит, поддршка...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
lea_l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lea_l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 23:15
ljubov, ali po moznost da ne bidat zakasneta reakcija ,
iiii da me saka najveke, i da ne me laze i vara..
ako go ima ova, deckoto e sloboden sto saka da pravi kaj saka da odi koga saka da se gledame!
bas sum si skromna   

Изменето од lea_l - 06.Ноември.2008 во 23:15
Кон врв
cafe Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 29.Август.2008
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cafe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 20:32
Srekno vo lovot Mona ova za srekicka ke ti ja pratam deka jas si go uloviv ripceto:)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,105 секунди.