IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Вежбање
  Активни теми Активни теми RSS - Фитнес совети и муабетења
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Фитнес совети и муабетења

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 23>
Автор
Порака
Gjoroski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 529
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gjoroski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2009 во 23:23
Mnogu ubavo , vojvotke.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2009 во 17:46
 големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2009 во 17:46
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Јас имам помал газ
izviin ne sakam da mi e mal. taman mi e a i dobri komplimenti mi davat na nego голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gjoroski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 16:00
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Јас имам помал газ
izviin ne sakam da mi e mal. taman mi e a i dobri komplimenti mi davat na nego голема%20насмевка

I jas ne sakam da mi e mal
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 16:13
голема%20насмевка
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 16:14
Originally posted by Gjoroski Gjoroski напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Јас имам помал газ

I jas ne sakam da mi e mal

И мене не ми е бе
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 16:17
pa ako ti e pomalod mojot mal ti e togas намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 16:22
99 грубо измерено преку фармерки
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 16:25
znaci sigurno 95. paaa za masko ne e bas mnogu.
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 16:28
SEA KE me terati i jas da si go izmeram GZOV hahaha
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 16:28
Таман ми е бе,сите фармерки ми стојат Е сега ќе го мерам на голо.

Изменето од ZoraNaSlobodata - 19.Февруари.2009 во 16:28
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 16:30
druze moze za tebe e golemo neso so za mene ne e golemo i sl. aj meri tamu samo brzo oblakaj se ladno e.

Изменето од blueprayer - 19.Февруари.2009 во 16:30
Кон врв
broken Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2009
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај broken Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 18:33
здраво!

од летото до сега сум здебелена 4-5 килограми и стварно си се упропастив просто кажано!!
летото редовно трчав ослабив и доста добро се чувствував. сега повторно сакам да почнам со трчање но времето не ми оди во прилог а теретана не доаѓа во предвид. се ближи летото а стварно сакам да одам на плажа ама ако не успеам да си ја вратам старата тежина тешко дека ќе одам. дали може некој да ми даде некои совети како да ослабам во најкраток период.
п.с почнав и правилен режим на исхрана, но добро би ми дошол некој совет и за тоа....однапред ви благодарам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gjoroski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2009 во 19:19
Ako si pocnala so pravilen nacin na ishrana, ti ostanuva samo uste fizicka kativnost (aerobna) a toa ti e da se vratis na trcanje ili nekoja od sobnite kardio spravi.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.