![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 300> |
Автор | |
leontina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Srcka sakam i jas...... |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
ми се иде у скопјееееее..............и ќе идаааааааааам
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
![]() ![]() ![]() e ova nmi se pravi!!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
MI SE JADE COKOLADO |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Mene mi se jade nesto vkusno.Ima li nekoj predlog?
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Имаш праз во Англија? Пробај да го запржиш со нешто, најдобро со мевце оди, свинско по можност! И винце се разбира!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Мене ми се.... шо знам шо... некоа тема на секс..да пишуевме ќе кажев...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
denes e los den da se umre 02.02 inaku mi se umirase onaka vo zenski skut |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
abe se mi se pravi samo ne mi se odi na casovi.........7 casa!!!!! pa kje crknam....ama poso za se ima lek.....paaaaa......kje gi skratam..... iiiii mnogu jasno....(vekje me mrzi da go pisam, se podrazbira) MI SE JADE COKOLADO - vo sekoj moment od denot.... |
|
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ajde decata na skolo
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
ajde na skolo i dosta praene muabeti vecer pak ke se vidime po domasnata ako ja napisite navreme ako ne pravo vo krevet
![]() |
|
mbm
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
кафе...и мене ми се пие... го сакаш жешко или.. па за да знам дали на 1 да го варам или на 3 ка...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
ми се јајт нешо соленко во моментов.....
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
mi se jadi cokolado
mi se pravi muabet so carnation.....VO ZIVO!!!! |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |