![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5354555657 100> |
Автор | |
BlgarskiTigar ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Това не е лјубов бе
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
како не е бе?
ми иде да ги истепам сите што не му се смеат на смешките
![]() ( а баш се смешни
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
...Ljubovta e kako kromid........za da stignes do srceto mora da gi odvois lushpite........lupish i plaçesh......
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ljubovta... zanes vo mladosta... stabilnost vo srednite godini, a drugarstvo na stari godini...
![]() |
|
![]() |
|
SEXY M ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
za mene e ljubov koga ima sakajne postovanje iskrenost i koga disam kako edno so devojkata i zaemno uzivanje i familija sekako da se potvrdi taa ljubov
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:34 |
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
PA LUBOVTA NEMOZE DA SE OBJASNI TAA ILI JA IMA ILI JA NEMA
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
ljubov e da zaspivas vo negovite pregratki a da se budis vo negovite sonista....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
uFFFFF Tesko e da se kaze sto e toa ljubov
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
niti se objasnuva,
niti se opisuva, tuku se dozivuva tamo kade se koristat zborovi, ljubovta se gubi |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Ljubovta e nesto najprekrasno dozivuvanje koe sto treba da se dozivee a ne da se opise
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
koga od dvete kosuli sto gi imas
ednata ke ja prodades i od dobienite pari ke kupis cveke |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Vo ljubovta 11 e paren broj
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
koga ne mozes da zaspies od radost
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5354555657 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |