IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8081828384 295>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2009 во 15:10
od sekoj tvoj post koga se fakjas vo laga ........... ednas si protiv site , ednas gi branis albancite a vsusnost ne znam ni sto so tebe se zamarame i te esapime za turcin ? ........... koga turci vo MKD ima ama samo vo turskata ambasada vo skopje ........... ili , kako sto rece eden moj sogradjanin albanec, eden pajton turci . tolku ima vo MKD голема%20насмевка
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2009 во 15:11
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

oooooo RAFIZ  ZOSTO NE  GI  SPOMNUVAS AMERIKANCITE I GERMANCITE   ZA OVIE RABOTI EVO TI I TEMA ZA OVIE RABOTI ,,,,PA I TIE UPOTREBIA OSIROMASEN URANIUM A NE SAMO TURCITEнамигнување  AMA TOA BESE NE SAKANJE A NE NAMERNO..голема%20насмевка

i poftorno po kojznae koj pat izleguva na videlina LICEMERIETO голема%20насмевка
...... ubavo kaza rafiz............ nema pogolemi sovinisti ............ a jas bi dodal i lazovi болен

Ne gi obvinuvajte samo turcite za osiromasniot uranium,tuka se krivi i amerikancite i germancite zatoa sto i tie upotrebiija takvo oruzje za vreme na bombardiranjata vo Kosovo i vo Srbija..
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2009 во 15:13
mozebi ... ama tie ne se tolku budali da se calamat so toa .... tie molcat dodeka calamdjiite se gordeat so gluposta koja e storile смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2009 во 15:13

od sekoj tvoj post koga se fakjas vo laga ........... ednas si protiv site , ednas gi branis albancite a vsusnost ne znam ni sto so tebe se zamarame i te esapime za turcin ? ........... koga turci vo MKD ima ama samo vo turskata ambasada vo skopje ........... ili , kako sto rece eden moj sogradjanin albanec, eden pajton turci . tolku ima vo MKD голема%20насмевка

Spred DNK nema cistokrvni srbi i albanci vo balkanot

Изменето од anastea - 18.Февруари.2009 во 15:45
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2009 во 15:14

mozebi ... ama tie ne se tolku budali da se calamat so toa .... tie molcat dodeka calamdjiite se gordeat so gluposta koja e storile смеење

Kade gledas ovdeka nekoj da se calami so ovie rabotiзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2009 во 15:14
смеење .......... turcin i DNK .............. ONAGER I VOENA MUZIKA смеење nuklearna i astrofizika za nekoj koj znae da pravi samo nalani ........... zosto nema leva i desna ........ газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2009 во 15:20
jas ke ja zamolam moderatorkata da mu pojasni na clenot miroslav_g8 da  pisuva za temata ili voopsto da ne pisuva ............ blagodaram ...

Кон врв
Rafiz Aliti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Rafiz Aliti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2009 во 15:42
Originally posted by Rafiz Aliti Rafiz Aliti напиша:

Originally posted by Polaris Polaris напиша:

Rafiz a znajs sto  kaj site k*rdi i ermenci,tuka i srbite i albanciteголема%20насмевка ME sfati sto sakam da kazamголема%20насмевка

Polaris a da te prasam uste ova? zosto vo Kosovo vo Prizren tuka ima turski vojnici koi i den denes se tuka,zosto tie koga dojdoa vo Prizren site albanski znaminja beja trgani ibeja postaveni turski znaminja,a plus i nekoi albanci vo Prizren beja pretepani od turskite vojnici? I den denes aku sto Kosovo stana nezavisna drzava pak na albancite vo Prizren na nekoi mesta ne dozvoluvaat da se postavuva albanski znamija.

POLARIS SE USTE CEKAM ODGOVOR ZA OVA PRASANJE STO TE PRASVIV PRESKA NO NIKAKO NE SAKAS DA MI ODGOVORIS ZA OVA PRASANJE?????????

Изменето од Rafiz Aliti - 18.Февруари.2009 во 15:43
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2009 во 15:47
Ќе повторам: не претерувајте со меѓусебно делење “комплименти“!
Казните важат и за тука.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Rafiz Aliti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2009 во 16:25

od sekoj tvoj post koga se fakjas vo laga ........... ednas si protiv site , ednas gi branis albancite голема%20насмевка

NE samo Polaris taka se site turci,koga imat INTERES togas ke te branet,no koga nemat interes togas ke te sutnet kako topka..
Кон врв
afrodit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 272
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај afrodit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2009 во 17:24
Originally posted by Rafiz Aliti Rafiz Aliti напиша:

Originally posted by Polaris Polaris напиша:

Rafiz a znajs sto  kaj site k*rdi i ermenci,tuka i srbite i albanciteголема%20насмевка ME sfati sto sakam da kazamголема%20насмевка

Polaris a da te prasam uste ova? zosto vo Kosovo vo Prizren tuka ima turski vojnici koi i den denes se tuka,zosto tie koga dojdoa vo Prizren site albanski znaminja beja trgani ibeja postaveni turski znaminja,a plus i nekoi albanci vo Prizren beja pretepani od turskite vojnici? I den denes aku sto Kosovo stana nezavisna drzava pak na albancite vo Prizren na nekoi mesta ne dozvoluvaat da se postavuva albanski znamija.

Naj interesen post mi e ova,a drugte postovi se za brisenje.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Rafiz Aliti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2009 во 12:58
Se otvori temata konecno

Изменето од Rafiz Aliti - 24.Февруари.2009 во 12:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Rafiz Aliti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2009 во 13:17
afrodit a mene naj interesno prasanje mi e sporot megu Grcija i MAkedonija

Изменето од Rafiz Aliti - 24.Февруари.2009 во 13:18
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2009 во 12:45

mamamd ti ja cestitam novata funkcija vo forumov ... ja zasluzuvas ... znaci odsega pa natamu  sefica ne sefovite a ??? ... големо%20гушкање

bas mi e milo sto na celnite pozicii na ovoj forum doagjaat clenovi koi znaat da bidat i toa kolku produktivni ... uste ednas - ti ja cestitam novata  funkcija ...
SREKNO ...големо%20гушкање

....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8081828384 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.