|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 102103104105106 240> |
Автор | |
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oseti baba da joj se bliži kraj.
I ode kod kamenoresca da se pogodi za spomenik: Sinko, ja bih da na spomeniku piše ovako: "Rođena nevina, živela nevina i umrla nevina". Slušaj, baba, ja mislim da je jeftinije da napišemo 'Vraćena - neotvorena' |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mudri izreki - Ženata e kako raj za ochite, pekol za dushata i chistilishte na djebot. - I POŠTENIOT čovek može da se potkupi, samo morate POŠTENO i da go platite.
- Imanjeto na oddel za pušenje vo restorant e isto kako da imate oddel za mokrenje vo bazen.
- Kako znaeš deka žena ti e mrtva? Seksot e ist, samo sadovite ti se nasobiraat! - Teorija na relativnost: edno vlakno vo supa e relativno mnogu, a na glava relativno malku.
- Najlesen način za tvoeto ime da se objavi vo vesnik e da go čitaš dodeka preminuvaš ulica. - Životot e bolest što se prenesuva so seks. - Onoj što ke umre vo esen, za nego nema zima.
Изменето од Legenda883 - 11.Февруари.2009 во 06:41 |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Jas od svojot soprug napraviv milioner!!! - A sto bese toj pred da se vencate? - Milijarder! |
|
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца ловци се нашле во шума. Едниот од нив паднал во
несвест. Се чини дека престанал да дише. Овој другиот викнал брза помош
и кажал: Мојот пријател е мртов! Што да правам? Операторот му
одговорил: Ќе ви помогнеме, само вие смирете се. Прво, морате да бидете
сигурен дека тој е мртов. После тоа настапила тишина, и тогаш се
слушнал пукот. Ловецот повторно се јавил на телефонот и кажал: Во ред
е, што понатаму?
|
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga Gospod go napravil mazot rekol: Mozam jas i podobro!
I ja napravil zenata P.S. Zosto go napisav vo vicoteka, cista vistina e! |
|
BlgarskiTigar
Група Регистриран: 16.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Самото това што го напиша во вицотека,казва колко е вистина.
Изменето од BlgarskiTigar - 16.Февруари.2009 во 22:04 |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе си ја однел ќеркичката на работа.
И кога се вратиле таа го прашува: - Тато, зошто твојата секретарка ја викаш кукла? Трпе засрамен објаснува: - Па, види, таа е многу добра секретарка, брзо куца, знае многу добро да работи на компјутер и многу убаво кафе вари. Е затоа ја викам кукла. - Ааааа, а јас мислев затоа што ги затвара очите кога ќе ја легнеш! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uhvatili Fatu trudovi. Kako je bilo prekasno da je voze u bolnicu, zovu doktora da dođe kuci. Stiže doktor sav zadihan i pita:
Gde je Fata? Evo je u sobi - sav uzbuđen će Mujo. Doktor uđe u sobu i zatvori vrata. Nakon pet minuta ih otvori i poviče Muji. Imate li kakav nož? Mujo sav pretrnu, al' šta će, ode po nož i da ga doktoru. Nakon pet minuta opet se otvaraju vrata. Imate li možda kakvu polugu? - upita uznemireno doktor. Muji se popne želudac u grlo, ali otrči i donese doktoru polugu. Za koji minut se ponovo pojavi doktor na vratima. A da nemate možda sekiru? Jao, čoveče, govori šta mi je sa Fatom! - poviče Mujo uzrujano. Ma bolan Mujo, Fata je dobro, samo ne mogu otvoriti torbu! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zvone policajci Muji na vrata. Mujo pita:
"Ko je?" Policajac: "Policija." Mujo: "Šta hoćete?" Policajac: "Malo da popričamo." Mujo: "Kol'ko vas ima?" Policajac: "Dvojica." Mujo: "Pa popričajte." |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pita Ciga svoju ženu:
Je li, sa čega bre ti pereš onu tvoju stvar? Pa, Miko bre, perem je sa sapuna, sa deterdženta, sa čega nađem... E, Mileva, od sad da je pereš sa Grand kafu, da ima i miris i ukus! |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ucitelkata im rekla na ucenicite deka namesto da velat mi se odi vo WC da velat deka sakaat da se prosetaat
Kole: Ucitelke moze li da se prosetam?Ucitelkata: Ne! Elena: Ucitelke, Kole se proseta pod klupata! |
|
DEFENDER
Група Регистриран: 07.Декември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vleguva plavusa vo avobus i go prasuva soferot: dali mozam da pusam? soferot i odgovara: ako ne ti smeta volanot poveli
|
|
>>> COGITO ERGO SUM <<<
|
|
Внеси реплика | страница <1 102103104105106 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |