IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7778798081 295>
Автор
Порака
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 23:41
rabotele ...ama na prisoedinuvanje na makedonija kun bugarija...
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 23:42
Originally posted by nelson nelson напиша:

i ova e delo na tvoite DPMNE OVCI...go razdelija narodov na predavnici i patrioti...

ДПМНовците не се мој...
Сепак ми е мило што го разделија народот, На МАКЕДОНЦИ и останати -ФИЛИ...
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 23:45
-ma kako ne se tvoj...uste od prvata bukva se vide...
-kakva greska...da ti bide milo so ne razdelija...ama mlad si (i zelen)...ke pees druga politika za edno desetina godini,,i ako nedaj boze pozivees ovde isto tolku...
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 23:47
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

i ova e delo na tvoite DPMNE OVCI...go razdelija narodov na predavnici i patrioti...

ДПМНовците не се мој...
Сепак ми е мило што го разделија народот, На МАКЕДОНЦИ и останати -ФИЛИ...

ne tuku kazuvaj nebulozi ...... mene ne me razdelil nitu moze da me razdeli ...... moze samo da me razocaraat takvi  kafeanski " patrioti " od tvoj kalibar i rang ........ koi tuka prodavaat MAKEDONSTIJA a koga nesto treba za MAKEDONIJA , VE NEMA ..............
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 23:58

тие се водат од девизата која го движи светот-
раздели па владеј(засекогаш)
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2009 во 03:27
Дел од офтопиците по темите ви префрлив овде, дел избришав, искрено ми се смачи да селам по неколку страни офтопици од една тема во друга. Следниот пат ќе бришам без образложенија, а ако претерате и ќе суспендирам!
Научете се да дискутирате конкретно на тема со аргуманти, без да ги разводнувате дискусиите и да ги насочувате во сосема друг правец. Има еден куп теми во подфорумов за Груевски, Владата, партиите, бугарските пасоши, за носталгија,  патриотизам... Отворете ги и дискутирајте таму колку ви е волја.
Ве молам да го почитувате ова и да не ги злоупотребувате темите за лични муабети и препукувања надвор од контекст, затоа е отворена оваа тема, користете ја.

Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2009 во 15:58
Почитувани членови сакам да ви кажам дека овој однос на членовите кои сакаат да користат вулгарности за таков јавен форум не е долична.Оваа се однесува на сите членови без разлика на партија и вера.Сакам да кажам дека и модераторот треба да превзема мерки во такви ситуации,да ги бриш тие постови.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 00:24
Pacifist, среќен роденден...забава
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 15:16
fala ti mnogu anastea ...
24 godini - ne mi se veruva .. изненадување
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 15:17
Што, да не ти се многу?голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 15:27
mislam deka se cudi za drugo ......... kako voopsto ziveel tolku dolgo kako medicinski fenomen голема%20насмевка
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 15:29
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

mislam deka se cudi za drugo ......... kako voopsto ziveel tolku dolgo kako medicinski fenomen голема%20насмевка
sedi mirno druze ... ne mi go rasipuvaj denot ...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 15:29
zarem i ti imas den ? изненадување изненадување изненадување a mislev samo zenite imaat не%20знам

Изменето од miroslav_g8 - 16.Февруари.2009 во 15:30
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2009 во 15:30
Пацифист среќен роденденголемо%20гушкање
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7778798081 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.