|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 7778798081 295> |
Автор | ||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
rabotele ...ama na prisoedinuvanje na makedonija kun bugarija...
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДПМНовците не се мој... Сепак ми е мило што го разделија народот, На МАКЕДОНЦИ и останати -ФИЛИ... |
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-ma kako ne se tvoj...uste od prvata bukva se vide...
-kakva greska...da ti bide milo so ne razdelija...ama mlad si (i zelen)...ke pees druga politika za edno desetina godini,,i ako nedaj boze pozivees ovde isto tolku... |
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne tuku kazuvaj nebulozi ...... mene ne me razdelil nitu moze da me razdeli ...... moze samo da me razocaraat takvi kafeanski " patrioti " od tvoj kalibar i rang ........ koi tuka prodavaat MAKEDONSTIJA a koga nesto treba za MAKEDONIJA , VE NEMA ..............
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тие се водат од девизата која го движи светот- раздели па владеј(засекогаш) |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дел од офтопиците по темите ви префрлив овде, дел избришав, искрено ми се смачи да селам по неколку страни офтопици од една тема во друга. Следниот пат ќе бришам без образложенија, а ако претерате и ќе суспендирам!
Научете се да дискутирате конкретно на тема со аргуманти, без да ги разводнувате дискусиите и да ги насочувате во сосема друг правец. Има еден куп теми во подфорумов за Груевски, Владата, партиите, бугарските пасоши, за носталгија, патриотизам... Отворете ги и дискутирајте таму колку ви е волја. Ве молам да го почитувате ова и да не ги злоупотребувате темите за лични муабети и препукувања надвор од контекст, затоа е отворена оваа тема, користете ја. |
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Почитувани членови сакам да ви кажам дека овој однос на членовите кои сакаат да користат вулгарности за таков јавен форум не е долична.Оваа се однесува на сите членови без разлика на партија и вера.Сакам да кажам дека и модераторот треба да превзема мерки во такви ситуации,да ги бриш тие постови.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pacifist, среќен роденден...
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala ti mnogu anastea ...
24 godini - ne mi se veruva ..
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што, да не ти се многу?
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka se cudi za drugo ......... kako voopsto ziveel tolku dolgo kako medicinski fenomen
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sedi mirno druze ... ne mi go rasipuvaj denot ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zarem i ti imas den ? a mislev samo zenite imaat
Изменето од miroslav_g8 - 16.Февруари.2009 во 15:30 |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пацифист среќен роденден
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Внеси реплика | страница <1 7778798081 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |