|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 53> |
Автор | |
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zad nikot stojam vistinskata jas.i ovde
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa tenka granica...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од каде да знам. Тоа треба да каже некој што ме знае и овака и онака. А нема таков.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па престави се бе Збунет.
Ајде повели,кажи ни кој си и што си. Баш ме интересира колку години имаш и што работиш. Ама нема да кажеш,знам и сигурен сум 100 посто во ова. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се што ќе кажеш, се употребува против тебе, исто како сам себе да си се уапсил. Без адвокат не давам изјави
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Збунет да ти кажам право ми е гајле кој како ќе ме разбере и свати тука на форумов.
Истиот сум и во реалност,ич не ми е гајле какво мислење има некој за мене изградено само врз основа на неколку мои изјави кои може и биле чиста глупост а и целосна вистина. Од форумов ме знаат само двајца кои ме сретнале во живо и правеле муабет со мене,нека кажат дали и најмалку се разликувам по карактер отколку што пишувам тука на форумов со коментарите и разно разни мислења. А ти бе многу таинствен,па денес полесно ќе ја најдеш Атлантида отколку твои генералии. Поздрав Збунет |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be Fiks so koe pravo ti vaka direktalno do zbunet.......
jas tolku mu se vosh*tuvam na negoviot duh pa ne mu potraziv nikakvi genitalii .......a ti odma ,sve ....pa ne moze be cekaj red !!! |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Генералиите ограничуваат и штетат на креативноста. Ќе се уклучи групната психа со своите досадни морални повраќаници и ќе ти укажуваат што ти личи, а што не
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно Збунет одма ќе се појават хиени.
Анонимноста носи инспирација. Каква инспирација ти носи твојата анонимност ти си знаеш. |
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Резултатите се видливи
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zar i ovde se bitni generalijiite,bitno e da zad ovoj nik sum vistinskata jas.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne samo zad nikot, tuku i na slikata sum vistinskata jas |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
forumov e daleku od realnosta
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
je...se slozuvam.....realno e samo deka nas ima poveke ovde nego nadvor...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |