![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11601161116211631164 1402> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdk da mi bese sea pri raka ke ja ispleskav
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
SDK
Denes mnogu mi studi ![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sdk...konecno vikend glavata od rabota da mi se smiri...
|
|
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
сдк... што сакав да кажам уствари
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
многу ги сакам жените...
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
sakam da kazam deka snemav cigari
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk utre me vikat na sv Trifun zurka.....mi rekoa zadolzitelno prisustvo...a ja seuste se mislam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sdk deka smrznav brrrrrrrrr
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдк осеќам потреба од огромна промена. доволно бев скромна. осеќам потреба да си приуштам се што можам...осеќам потреба за поголема самодоверба. осеќам потреба да не сум веке љубезна и добра со сите. осеќам потреба конечно да се сменам па колку и да ме сакале онаква каква што сум била.....
Изменето од blueprayer - 13.Февруари.2009 во 20:51 |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк... утре сум на свадба...ццрц,ццрц(ова по тактот на пајдушкото
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
sdk...abe malo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....skd........mi nedostiga...... denes go vidov samo malku ,mnogu malku
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Времето е убаво а јас се заебав и не ојдов,ај можи знак од Господ,којзнај какво е горе.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
sdk ic ne mi se odi vecer....ama moram.
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11601161116211631164 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |