![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 100> |
Автор | |
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:26 |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
da se zboruva za ljubov e edna od najteskite temi.,zasto so svojata beskonacnost i tainstvenost taja e neiskazliva.tamu vamu dozivuvame nekakov ljuboven zanos,sto recisi i ne go razbirame,ne veruvam da nekoj navistina ja razbral ova tajinstvena pojava zasto za ljubovta moze da se zboruva i toa kako kreacija i ljubov kako poistovetuvanje.zasto navistina e tesko da se zboruva ,a uste potesko da se definira,
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
za mazot ljubovta e zelba za seks - za zenata ljubovta e zelba za romantika i brak |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
kako? koga ke go izvadam srceto niz usta
Изменето од becenevem - 13.Февруари.2009 во 16:30 |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
spoj na se i sesto: malku hemija, fizika,anatomija,ekonomija,vrabotuvanje,obrazuvanje....
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
11
![]() ![]() Изменето од OrkaWhale - 14.Февруари.2009 во 11:13 |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Ljubov e koga ne sakam da zboruvam so nego ne sakam da go vidam ne sakam da znam nisto za nego.......................
a za celo vreme srceto posilno mi cuka..bam, bam , bam ,... nemam koncentracija stavam jogurt da se greee.............. mi gori ovde vo stomakot i mi pravi pr , pr, pr, na ulica namesto levo - idam desno....namesto vo zensko wc ........ vlagam vo masko i se cudam sega sto ?? kaj i kako ke piskam uhhhhhh !!! ne priznavam ne sum zaljubenaaaaaaaaaa !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
ако ја објасниш, ќе ја расипеш магијата.
кога имам пред мене некој деликатес, ич не ме интересира како и кој и со што го правел ![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
ljubovta e nesto sto mnogu postoi,
ama nigde ne se gleda... |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Лачење на психотропни супстанции во мозокот
![]() Изменето од ZoraNaSlobodata - 15.Февруари.2009 во 16:17 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Ljubov
![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:34 |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
epa togas jas ke si priznam ![]() ![]() Ljubovta e sonce, koe me gree i me osvetluva... no isto taka i mesecina koja noke mi go osvetluva patot ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
љубов е кога се прави важен во друштво
и сите сметаат дека е глупаво,
а ти го гледаш вака ------>
![]() и си единствена на која и е смешно
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5253545556 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |