|
Просјаци |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas na tie sto doagjaat na vrata gi ponuduvam so jadenje....nikoj ne saka, site sakaat pari....prasanje e dali se tie navistina na maka. Ako im ponudite da vi srabotat nesto za pari pak ke odbijat. Im davam samo na tie sto vo moment ke ocenam deka navistina im treba.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baraat samo pari zasto dobro znaat deka za toa ste najsilno vrzani
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na site bi im dala kolku sto mozam,ama na onie bezobraznine na plostad,koi te plukaat,te vlecat za jakna,te kolnat,boze prosti mi ama nikad vise nema da im dadam..od koga vidov za so gi trosat mi se zgrozi..za cigari i disenje lepak..strasno
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prositeli ili moliteli, molat za da im dadete pari,
imaat pravo sto ve pljukaat, imate 10.000 plata a ne ste sposobni 5 denari da im poklonite |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум мајка тереза ама имам чувства,..како за луѓето така за животните,..не секам да гледам тажни лица,..впрочем,..секој заслужува да биде, барем малце среќен нели?..па и на тие луѓе им е доста од појавата ..„оди побарај кај други, јас немам“..сепак, вреди да се помогне, колку толку, важно да не ти тежи да душа!
Изменето од Командантица - 13.Февруари.2009 во 23:23 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od raspolozenieto, denot i momentot... nekoi dobivaat nekoi ne! zavisi i kako vlijeva taa osoba na mene...ako sednal na kolena a go gledam zdrav prav i nosto ne pravi togas retko, retko davam.... pred nekoe vreme zvoneze eden student na vrata so negovi sliki.... i prasuva dali bi odkupila edna za da moze studiite da si gi finansira... ne mu odkupiv slika, no mu dadov (preracunato ) edno 400 denari... ili cesto davam nesto za pienje ili jadenje... pred edno dva meseci me zastanuva edno mlado detence na zeleznicka i mi veli, lele nemam plata zemeno a nemam ni pari za vozot ( kaznite tuka se ogromi) go gledam, deteto sosema normalno izgleda, i toa kutroto se seti izgleda i mi veli, ne mi davaj pari, samo karta ako mozes da mi kupis.... pojdov mu zedov karta, negovite zborovi bea: ti si angel od bog pratena.... zatoa rekov zavisi od denot, raspolozenieto i osobata
Изменето од seka - 14.Февруари.2009 во 13:32 |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne zaboravajte, Bog ne sudi
ni cveketo ne veli za ovoj moze a za ovoj ne go davam mojot miris ni sonceto ne gi gree samo "dobrite" gledam tuka se sudi za ovoj moze za ovoj ne? drvoto kislorodot go dava na site podednakvo duri i na tie sto odat da go isecat Изменето од becenevem - 11.Март.2009 во 18:24 |
|
lidijana74
Нов член Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne davam pari nikogas i im velam: odi raboti nesto i zaraboti si pari kako sto jas si gi zarabotuvam moite,
ako mi dojdat na vrata hrana moze da dadam. moze za nekoj ova zvuci sebicno ama takva sum, si gi cenam parite sto gi zarabotuvam, zasto koga jas ne rabotev ne odev da prosam i nikoj pari za ubavite oci ne mi davase na ulica! |
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE IM DAVAM PARI NA CIGANITE BIDEKI GI SMETAM ZA LOS NAROR OD NIV POTTEKNUVA KRADENJETO
A NA BELATA RASA IM DAVAM ... MOZI NEKOJ DA ME NARECE RASIST ILI ... KAKO STO SAKA AMA TOA E MOETO MISLENJE SAKAM DA POMAGAM NA PRAVOSLAVNITE ..... BEZ UVREDA ZA DRUGITE |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако нешто ме нервира е тоа кога циганка ќе ми дојде на врата со пеесет деца во рака и бара, ко јас да сум ги правел децата
што е најлошо, ги трошат на глупшости, на цигари, лепак и други ствари, и сум видел како родителите си ги праќаат да просат на улица по жештина и студ, за притоа да не добијат ништо од тоа |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj im zamera,
neka gi zameni |
|
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha kaj mene cela ucilnica vrijat od prosjaci
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Torbata na prosjkot nemoze nikogas da se napolni
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |