|
А што е со лезбејките? |
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Автор | |||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па исто му се фаќа, хомосексуалци(ки) како и мажите геј.... |
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зашто мислиш така бејб??? |
|||
|
|||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бејб, зашто неможеш да генерализираш така. Ова го имам кажано мислам на некоја од темиве. Не сите жени обожаваат да гледаат двајца геј луѓе во љубовен чин, и не сите мажи сакаат да гледаат лезбејки во сексуални игри.
|
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tocno e taka rebel vo pravosi
|
|||
mbm
|
|||
Влекач
Група Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Indonesia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
...што да правам, тоа ми е во крв...
|
|||
Влекач
Група Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Indonesia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еднаш кога си го прераскажувавме MULHOLLAND DRIVE, начинот на кои ги имаше доживеано некој од детаљите во фимот... ма што ти прераскажувам па те*е ти и онака нема да разбереш. |
|||
...што да правам, тоа ми е во крв...
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можеби и си во право бејб не оспорувам. Колку што имам сознание за грото од лугето што ги познавам уживаат да гледаат затоа и си напишав но секој различно нормално. |
|||
|
|||
sentry
Нов член Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па највероватно ако ги има на форум, нека се истакнат, нека си кажат нешто за се*е, да не бидат табу |
|||
elite sentinel
|
|||
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
IZGLEDA NEMAAT XRABROS DA NAPISAT NESTO
|
|||
mbm
|
|||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jaс би рекол лезбејките не се замараат да идат на вакви форуми и да дискутираат.....
|
|||
|||
kasiopea
Нов член Регистриран: 29.Јануари.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
No eve uste edna nova clenka.Malku me zaintrigira temava i se prasuvam so koe pravo bilo koj kogo osuduva.Da nema zabuna sum heteroseksualka i seksualno me interesira sprotivniot mi pol,no mora da kazam deka imam mnogu dobri prijateli koi se i pederi a i lezbejki,nivnata seksualna orientiranost mene licno NEne mi predstavuva nikakov problem , koj sto si pravi vo svoja spalna e negova rabota, zatoa konstatcii od vid ne se normalni nimalku ne drzat, toa se sosema normalni lugje intelektualci nacitani razgledani, zalno e da gi satanizirame mnogu podobro ke e da ednostavno gi prifatime takvi kakvi sto se,ili pak da gi ignorirame...znaci i nie hetero kako i tie homo imame potpolno pravo na sopstvemn izbor i toa ama bas nikako nema da ne kategorizira kako NENORMALNI!!!! |
|||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Касиопеа, фала на мислењето, само малце.во погрешна тема ти е.... :)
|
|||
|||
kasiopea
Нов член Регистриран: 29.Јануари.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Stvarno rabel??? mozno, mozno greski se slucuvaat, nego daj objasni mi ja tenata za da mi bide vo pravo:)))) |
|||
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vazno se kaza sto e i sto i lezi na dusata se olesna e sega nie da preminime na temata sto e so lezbejkite i dali gi ima vo forumot i ako gi imam da kazat po nesto ako sakat ne gi terame vo sekoj slucaj sosila
|
|||
mbm
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |