|
Вашиот несесер |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
Supernatural
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OGLEDALCE, LABELO, PARFEM |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga izleguvam nosam samo labelo i krema za race
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немој да лажете еј
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
lavica
Сениор Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA VO TASNATA NOSAM TRI NESESERI. VO NAJMALIOT IMAM SITNI PARI , VO SREDNIOT OBICNO NOSAM KARMIN , PARFEM , OGLEDALCE I MASKARA A VO NAJGOLEMIOT IMAM VIZIT KARTI ,LICNA KARTA , KARTICI I SLICNI RABOTI. PONEKOGAS I SAMATA NEZNAM STO SE IMAM.
|
|
sm
|
|
elena
Сениор Регистриран: 07.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 804 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo tasnata imam dva nesesera.Edniot za dokumenti a drugiot za kozmetika.Vo nego karmin, kreon, maskara, stik, senka za oci, ogledalo, cetka i dr.
|
|
...se ona sto ne e zapisano, kako nikogas da ne postoelo... |
|
mamaelena
Нов член Регистриран: 15.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo neseserot stalno nosam pudra,maskara,senka za oci vo dve boi-posvetla i potemna,crn kreon,kreon za usta,karmin,labelo,ogledalo obavezno i sjaj a liceto sekogas go mijam so sapun i sega pocnav da koristam hidrantni kremi omilen parfem mi e od Naomi-Misteri |
|
Gordana sonce na mama
|
|
mari20
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во мојот несесер секогаш мора да има една пудра..Со неа најчесто ги покривам акните,но и не само за тоа..Секогаш имам и креон,кармин,лак за нокти и турпија..И секако сенка за очи..
|
|
mari..sekogas za tebe:)
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikade ne odam bez cetka i pasta za zabi i nekoj dobar deodorans |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Несесерот ми зафаќа повеќе од пола ташна имам се и сешто во него
|
|
I am a bitch
Нов член Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pudra, maskara, sjaj za usta, stik... toa od kozmetika a inace vo tasnata nosam i raboti povazni od tie
|
|
only bitch..I am not bеаutyful like you...I am beautyful like me ***
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sea go sreduvav i u nego sto nemase.Se klasificirav u dva nesesera.U
eden make-up a u drugiot onaa sminka koa ja koristam preku den, za
obnovuvanje na make upot na lice, kao i parfemot.
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EPA VAKA koga izlagam vo mojata tasnicka obavezno mora da ima -obavezno sjaj... -parfem -labelo -ogledalo -kreon |
|
Aurora
Нов член Регистриран: 13.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ogledalo, cetka, karmin. kreon, rimel , parfem.,sminki
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ogledalo, karmin, pudra i tecna i kamena, crn kreon, plav kreon, maskara i moliv za usni
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |