IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 101102103104105 240>
Автор
Порака
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 10:09
hahhaha
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2009 во 20:49
во духот на подфорумот политика го пишувам вицов голема%20насмевка
ги казниле македонец албанец и грк со камшикување, ама пред тоа да им исполнат по две желби:
Албанецот: Да ми врзете перница на грбот и да ми мавнете пола од предвидените камшици
Гркот: да ми врзете две перници и да му мавнете на македонецот дупло повеќе камшици
Македонецот: да ми мавнете три пати повеќе камшици......и да ми го врзете грков на грб газење%20од%20смеење
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 11:16
odat Mujo i Haso niz Rim i se derat kolku grlo gi nosi .......... FAAAAATOOOO .... FAAAAATOOOOOOOOO ............ i taka , skoro cel den koga gi zapra nekoj Rimjanin i im veli deka toa sto go pravat ne e kulturno i civilizirano i deka ne se pravi taka ........... se odi vo policija i se prijavuva isceznata osoba .......... ete , veli Rimjaninot , i jas pred nekoj den e zagubiv zenata pa otidov na policija i im kazav ......... ime na osobata , Monika , visina 175 cm , tezina 65 , golemi gradi , plava kosa , oblini zanosni ........ jel ' cujes ti ovo bolan Haso ? ........... jebes Fatu , ajmo trazit Moniku ............ Monikaaaaaaa , Monikaaaaaaa голема%20насмевка

Изменето од miroslav_g8 - 05.Февруари.2009 во 11:18
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 19:07
Умрел Бил Гејтс и отишол кај Господ и бидејки направил многу за општеството Господ му рекол да бира каде сака да биде во рајот или пеколот. Оди Бил во рајот гледа потоци славејчиња, добри луѓе, и потоа оди во пеколот. Таму гледа журки, пиење стриптиз свашта! и се враќа кај Господ и вели во пеколот ке одам. Господ рекол добро како сакаш ти, и оди Гејтс во пеколот и веднаш го стават во казан и го варат! и Бил го прашува на Ѓаволот - абе кога дојдов не беше вака ! еее епа тоа беше SCREEN SAVER братче!!!
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 19:37
Последен состанок помеѓу двајца екс заљубена двојка.......
Пред да се разделат решиле јако да се исексат за крај ........................................................
тргнале со кола накај Шапка , ама ладно , снег , виулица и решиле да застанат кај кривината кај Лисец ........................................................
се исексале добро ...двајцата задоволни .....ама дечкото замислен !!!

-Добро што ти е сега ,нели добро ни беше?? вели таа.

-Све ок , ама имам една гооооооолема желба која сакам да ми ја исполниш !! вели тој.

-Е ај,кажи чим е за последен пат дај ке ти ја иполнам!!

-Е, па сакам да ми направиш Снешко !!

Излегла женската надвор од кола се мачела, тоа ладно,снег
ветар сирота одвај го направила и целата смрзната влегла во кола ..........

-Брррр, брррр, абе ,све во ред еве направив , ама што ти е штосот со Снешко а??? Мора да ми кажеш....

ЕЕЕ драга моја , после толку години одење ти веднаш ке ме заборавиш , по сексот па ич нема да ме запамтиш ..... ама по Снешко што го направи цел живот ќе ме памтиш !!!!

Изменето од bijonse1 - 05.Февруари.2009 во 19:39
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 01:54
Дефиниции за храброст:

Храбар:
-Доаѓаш дома доцна навечер, мртов пијан,жената веќе легната во кревет ама не спие... Зимаш стол и седнуваш веднаш до креветот.На нејзиното прашање што правиш,одговараш:
-"Сакам да седам во прв ред кога ќе почне циркузот"

Похрабар:
-Доаѓаш дома доцна навечер, мртов пијан, жена ти те чека со метла во раце, а ти ја прашуваш:
-"Чистиш или се спремаш да одлеташ?"

Најхрабар:
Доаѓаш дома доцна навечер,мртов пијан, мирисаш на женски парфем,имаш траги од кармин на кошулата, ја плескаш жена ти по газот и и’ викаш:
-"Спремај се-ти си следната!"

Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 11:10
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

odat Mujo i Haso niz Rim i se derat kolku grlo gi nosi .......... FAAAAATOOOO .... FAAAAATOOOOOOOOO ............ i taka , skoro cel den koga gi zapra nekoj Rimjanin i im veli deka toa sto go pravat ne e kulturno i civilizirano i deka ne se pravi taka ........... se odi vo policija i se prijavuva isceznata osoba .......... ete , veli Rimjaninot , i jas pred nekoj den e zagubiv zenata pa otidov na policija i im kazav ......... ime na osobata , Monika , visina 175 cm , tezina 65 , golemi gradi , plava kosa , oblini zanosni ........ jel ' cujes ti ovo bolan Haso ? ........... jebes Fatu , ajmo trazit Moniku ............ Monikaaaaaaa , Monikaaaaaaa голема%20насмевка

За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 16:39
Se fali amerikanecot..........Jas zemam 3000 dolari trosam 2000 , a 1000 dolari nastrana .............

Se fali germanecot .............Jas zemam 2000 evra trosam
1500 , a 500 evra nastrana.................

Makedonecot sedel i se mislel nervozno............

pa komentira................Jas zemam 15 000 denari trosam
20 000 denari , a 5000 denari nastrana ......ama majku mu ne znam od kade mi ostanuvaat ovie 5 000 denari
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 16:41
..... Vie koleske , dosega odgovorivte za cista 9 - ka ......... dali sakate uste edno prasanje za 10 ? ........ i veli profesorot na studentka po medicina .........da , veli studentkata ....... mnogu mi e vazna ovaa ocenka poradi prosekot ....... vo red , veli profesorot ....... ova e prasanje za 10 - ka ...... kolku iznesuva volumenot na spermata ? ......... se misli 2 - 3 sekundi studentkava i veli " goltka , goltka i polovina " ............

Изменето од miroslav_g8 - 06.Февруари.2009 во 16:42
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2009 во 17:55
-Znaes li deka ke se natprevaruvam na atletski miting?
-A vo koja disciplina?
Vo troskok.
A, koi se drugite dvajca?
Кон врв
Legenda883 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2009
Поени: 701
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Legenda883 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 11:00

Kako da go iznerviras komsijata vo avion?

1.    Od torbata izvadi prenosen kompjuter

2.    Otvori go poleka i smireno

3.    Vkluči go

4.    Ubedi se, deka komšijata bulji vo tvojot ekran

5.    Potoa, otvori go Internetniot prebaruvač

6.    Zatvori gi očite, dlaboko vdiši i kreni ja glavata nagore.

7.    Pak daloboko zemi vozduh i klikni na dolniot link

http://www.thecleverest.com/countdown.swf

8. Dobro sledi go izrazot na liceto od komšijata

Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 13:24
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Legenda883 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2009
Поени: 701
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Legenda883 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2009 во 11:03

Subject: ЧЕТИРИ ЛЕКЦИИ ЗА УСПЕШЕН ДЕЛОВЕН ЧОВЕК

ЧЕТИРИ ЛЕКЦИИ ЗА УСПЕШЕН ДЕЛОВЕН ЧОВЕК

ПРВА ДЕЛОВНА ЛЕКЦИЈА

Само што со туширање завршила жената, мажот влегол во купатило, кога затропал некој на врата. По кратко натегање кој да отвори врата, жената попуштила, набрзина се завиткала во пешкир и отворила врата. Таму Перо, нивниот прв комшија. - Комшике, ќе ти дадам 800 евра ако го симнеш тој пешкир.

Кратко размислувала, го разврзала пешкирот и застанала гола пред Перо.
Перо и дал 800 евра и заминал.
Збунета но и среќна заради приликата лесно да заработи толкави пари, жената се прибрала пак во пешкирот и се вратила назад.

- Кој беше? - Перо.

- Супер, ти спомна ли нешто за 800-те евра што ми ги должи?

НАРАВОУЧЕНИЕ: Доколку важните информации за позајмиците ги поделите со своите акционери, можете да спречите евентуални штети.

ВТОРА ДЕЛОВНА ЛЕКЦИЈА

Додека се возел со својот автомобил, свештеникот здогледал калуѓерка покрај патот. Застанал, и понудил превоз, таа прифатила.

Седнала покрај него и ги прекрстила нозете откривиајќи ги своите прекрасни колена.

По некое време, ја спуштил својата рака на нејзините нозе. Та гоо погледнала и му рекла:

- Оче, зарем не се сеќавате на 129-от псалм?

Свештеникот длабоко се извинил, ја повлекол раката, но, по некое време, повторно му отишла раката накај калуѓерката.

- Оче, зарем не се сеќавате на 129-от псалм?

Тој уште еднаш се засрамил:

- Проштејак сестро, телото е грешно.

Калуѓерката стигнала до манастирот а свештеникот продолжил до својата црква. Влегол и веднаш ја побарал Библијата за да се потсети на 129-от псалм. А тој гласи:

- Оди напред и барај, продолжи и ќе го спознаеш врвот на задоволството.

НАРАВОУЧЕНИЕ: Ако не си доволно информиран за работата со која се занимаваш, можеш да пропуштиш сјаjни прилики.

ТРЕТА ДЕЛОВНА ЛЕКЦИЈА

Продавач, службеничка и нивниот директор отишле на ручек и на масата во ресторанот виделе стара лампа. Ја протриле и од неа излегол духот:

- Обично исполнувам три желби а бидејќи вие сте тројца на сите ќе им исполнам по една.

- Јас сум прва! - извикала службеничката. - Сакам да сум на Карбите, да возам глисер и да имам куќа покрај море.

Пуф, веднаш исчезнала.

Гледајќи во чудо што се случило, изрипал продавачот.

- Јас сум сега! Јас сум сега!!! Сакам да сум на Таити, да лежам на плажа со мојата лична масерка и да пијам коктели!

Пуф, веднаш исчезнал.

- Ти си на ред му рекол духот на директорот.

- Сакам откако ќе завршам со ручекот, овие двајца да ги видам вратени во канцеларија.

НАРАВОУЧЕНИЕ: Секогаш пуштете го шефот да зборува прв.

ЧЕТВРТА ДЕЛОВНА ЛЕКЦИЈА

Oрелот по цел ден седел на гранка и не правел ама баш ништо. Го видел тоа зајакот и го прашал:

-Може ли и јас да седам така како тебе и цел ден ништо да не работам?

Орелот одговорил:

- Може, зошто да не?

И зајакот седнал на земја под орелот и почнал да дреме. Ненадејно се појавила лисицата, скокнала на зајакот и го изела.

НАРАВОУЧЕНИЕ: Ако сакаш да не работиш ништо, мора да седиш многу, многу високо.

Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2009 во 23:42
Sede dva k*rca u kolima i razgovaraju:
-Imasli ti vozacku dozvolu?
Drugi odgovara: -Nemam, a jel imas ti?
-Nemam ni ja, jebiga sada ce panduri da nas drkaju

Pitali ribu: "Imaš li mobilni"?.
Kaže ona: "Nemam".
E pa ti si onda pička bez veze.

Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 101102103104105 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.