|
5 причини за раскинување |
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Автор | ||
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1.Ne e intelegenten(glup e).
2.Nema vkus za oblekuvanje(se nosi kako seljak). 3.Dosaden e i postojano zamara. 4.Se odnesuva detinesto. 5.Mi izmisluva glupavi lagi. Изменето од tamara1990 - 07.Февруари.2009 во 01:21 |
||
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako lazi
ako e ljubomoren ako e neveren ako stanva dosaden,napaden i sigurno JAS da go nekam poke |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кај беше кога барав таква... ма се' ќе ти кажував... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nitu edna pricina ne e dovolna
dovolno e samo ako se saka da se raskine |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eden tuka na forum napisal
sakav druga i nemav pricina da raskinam so prvata |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
galenaa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zar toa ne bilo dovolna pricina
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
една доволна неискреност,таа после влече и пет милиони други причини
|
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога за 5 мин 5 пати ќе се запрашам ЗОШТО СМЕ ЗАЕДНО, тоа ќе е една, но 5 пати одлична причина за... за толку.
|
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма какви..... само последното може да биде причина кога лагата и љубомората биле причина???????? ами..." лажи, лажи, лажи ме...ти то радиш најбољеееееее....."???? |
||
galenaa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неверство и лош во секс.
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum razmisluvala na ovaa tema,najverojatno zashto ne sum imala povod,megjutoa pricina za prekin spored mene moze da bide,ako laze,mrazam LAGA,ako misli deka sekogash i samo toj e vo pravo,znaejki i samiot deka greshi,ako pocne da pokazuva ljubomora a za istata da nema pricina,i neznam toa se nekolku pricini koi bi dovele do prekid.FALA BOGU dosega nemav povod da razmisluvam za ovaa tema,i se nadevam deka taka i ke ostane
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малку се пет ...
Изменето од Lithium - 18.Јули.2011 во 21:57 |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. mi zabranuva da pisuvam na forumov
2. mi gi cita licnite poraki 3. popametna e od mene 4. svrsuva bavno 5. ne znae da beli |
||
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |