|
Полагање испит |
Внеси реплика |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јануари.2009 во 19:55 |
Дали според вашите и туѓите искуства сметате дека треба да се воведе задолжително полагање строг испит по сексуално воспитание и техника и како би требало да изгледа по ваше мислење целиот образовен тек како и самиот испит и кои би биле придобивките ?
Т. е. дали би требало да има к*рс во кој би се обучувале почитување на знаци како на пример забрането паркирање, право на предимство и безбедно учество во сообраќајот како и задолжителен годишен преглед на канал каде ќе се проверува предњица, задњица, жмигавци, осигурување од незгоди итн. ? Изменето од zbunet - 13.Јануари.2009 во 20:16 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А каде би се полагало тоа бе Збунет?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одбери. Твој филм.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро бе кој би ме оценувал еве мене во сексуална техника?
како? што? ќе ни местат тетки да ги пердашиме,и после ќе не оценуваат. што ако оди работата преку врски?-а?????? |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па направи бе сценарио како би изгледало тоа по твое сваќање
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аха то сакаш ти бе братче,па кажи бе мајка му стара
е чекај да ми текне,не ми работи умов убо сега,ноќеска спиев само еден час и после пола Македонија ја завртев. ај утре |
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахам....кој ќе го заврши к*рсот, ќе полага и после ќе му се издаде дозвола за извршување на горенаведените активности
а сликче на дозволата ќе има???
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе темите ти се
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, da, si odam doma legnuvame so maz mi i jas naucena se kako sto treba ako ne mi teknuva ja otvoram tetratkata se potsetuvam i prodolzuvame, hahahaha
Изменето од Gabriela_S - 08.Февруари.2009 во 18:34 |
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe na Pedagoski vo Bitola ima predmet Seksualno obrazovanie ... i najverovatno USNO se polaga
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i najverojatno treba da se zadrzis za nekoj poseben del... od lekcijata Изменето од Gabriela_S - 08.Февруари.2009 во 18:43 |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
откако ќе го поминеш к*рсот и ќе го положиш испитот,
одиш во полиција да те слика една намуртена тетка и по две недели ти стасува дозволата. е сега, ако не ви се чека две недели, ќе мора да работите на црно, а за тоа казната била 5000 евра. Стварно ви кажувам! Лично Премиерот ми кажа |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |