|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика | страница <1 5859606162 138> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лудото време
чекор забрзува, како рало по земја ме влече, раскопани траги оставам, парчиња откинати од мене здогледувам, раце подавам но да се вратам не можам со себе да ги земам. Каде ме води да погледнам не можам, брзината бесна очи ми затвора, а зад себе да гледам не сакам, се соочив со вистината, моќта на времето е непобедлива, погледнувам во себе кој ли дел да го заштитам, од каде ли камен ќе наиде, каде рана ќе отвори, да предвидам морам, онаму каде времето застане, таму каде ќе одморам, сакам себе да се препознаам, да не го мразам тоа што на крајот ќе го видам. |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фијука ветер
ноздрви ми шири на бик личам се насмеав бар да имаше зошто поважно има ли дур на врвот стојам од нискиот рид и сепак се што има долу на црв личи ми се приспа од досадно што беше се она што беше а едвај чекав да биде. И себе се гледам некаде доле црволик со намера во очи непоколеблива демек свету пази се идам ! |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
збунет се бори „до последњег даха“ мене кога ми се спие за ништо не ме бива, а камо ли да блефирам, хехе |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti ma!!! Sto shetas naokolu so krstot na chelo Trgi go toa velot Za da mozesh da vidish okolu tebe Dodeka dusata ti zebe Kolku kuchinja te sledat Mislejki deka si beda A od velot ne se gleda Si dignala race do nebo Kolnejki se deka nikoj i nishto ne ti treba Veshto kriejki ja tvojata maka Nesakajki nekoj da te drzi za raka Mislejki deka chustvoto te mami Ama shteta ,…….mu padna na volkot vo zabi! Изменето од marija1000 - 06.Февруари.2009 во 11:20 |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
To majstore, to !
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....fala......MAESTRO
Изменето од marija1000 - 06.Февруари.2009 во 15:09 |
|
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Macooooooooo......Iznenaduvas od den na den...BRAVO
|
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............"Ja li.....abe kuti ne me znaes"...W2....
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој петок ма ти
урда јади мудрост древна среќа дневна во урда среќа има се друго лага е. Ако немаш урда од некој ти побарај за урда никој скржав не е. Дал во зима а посебно во лето урда јади не се срами урда свежа е за дами сува ил влажна гарант те прави блажна. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во свежини росни
во некое утре сабајле во некое куково лето под една врба грозје што раѓа каде една птичка вика - Куку ! Тогаш ќе разбереме кој во право беше во дванаесет и пет на шини ладни седнати гледајќи по возови заминати ние истите што сме сега плукнати сламки ќе грицкаме оти газот далеку ни е било како да го заплашиме. |
|
Внеси реплика | страница <1 5859606162 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |