|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 240> |
Автор | |
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhaha
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во духот на подфорумот политика го пишувам вицов
ги казниле македонец албанец и грк со камшикување, ама пред тоа да им исполнат по две желби: Албанецот: Да ми врзете перница на грбот и да ми мавнете пола од предвидените камшици Гркот: да ми врзете две перници и да му мавнете на македонецот дупло повеќе камшици Македонецот: да ми мавнете три пати повеќе камшици......и да ми го врзете грков на грб |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odat Mujo i Haso niz Rim i se derat kolku grlo gi nosi .......... FAAAAATOOOO .... FAAAAATOOOOOOOOO ............ i taka , skoro cel den koga gi zapra nekoj Rimjanin i im veli deka toa sto go pravat ne e kulturno i civilizirano i deka ne se pravi taka ........... se odi vo policija i se prijavuva isceznata osoba .......... ete , veli Rimjaninot , i jas pred nekoj den e zagubiv zenata pa otidov na policija i im kazav ......... ime na osobata , Monika , visina 175 cm , tezina 65 , golemi gradi , plava kosa , oblini zanosni ........ jel ' cujes ti ovo bolan Haso ? ........... jebes Fatu , ajmo trazit Moniku ............ Monikaaaaaaa , Monikaaaaaaa
Изменето од miroslav_g8 - 05.Февруари.2009 во 11:18 |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Умрел Бил Гејтс и отишол кај Господ и бидејки направил многу за општеството Господ му рекол да бира каде сака да биде во рајот или пеколот. Оди Бил во рајот гледа потоци славејчиња, добри луѓе, и потоа оди во пеколот. Таму гледа журки, пиење стриптиз свашта! и се враќа кај Господ и вели во пеколот ке одам. Господ рекол добро како сакаш ти, и оди Гејтс во пеколот и веднаш го стават во казан и го варат! и Бил го прашува на Ѓаволот - абе кога дојдов не беше вака ! еее епа тоа беше SCREEN SAVER братче!!!
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последен состанок помеѓу двајца екс заљубена двојка.......
Пред да се разделат решиле јако да се исексат за крај ........................................................ тргнале со кола накај Шапка , ама ладно , снег , виулица и решиле да застанат кај кривината кај Лисец ........................................................ се исексале добро ...двајцата задоволни .....ама дечкото замислен !!! -Добро што ти е сега ,нели добро ни беше?? вели таа. -Све ок , ама имам една гооооооолема желба која сакам да ми ја исполниш !! вели тој. -Е ај,кажи чим е за последен пат дај ке ти ја иполнам!! -Е, па сакам да ми направиш Снешко !! Излегла женската надвор од кола се мачела, тоа ладно,снег ветар сирота одвај го направила и целата смрзната влегла во кола .......... -Брррр, брррр, абе ,све во ред еве направив , ама што ти е штосот со Снешко а??? Мора да ми кажеш.... ЕЕЕ драга моја , после толку години одење ти веднаш ке ме заборавиш , по сексот па ич нема да ме запамтиш ..... ама по Снешко што го направи цел живот ќе ме памтиш !!!! Изменето од bijonse1 - 05.Февруари.2009 во 19:39 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефиниции за храброст:
Храбар: -Доаѓаш дома доцна навечер, мртов пијан,жената веќе легната во кревет ама не спие... Зимаш стол и седнуваш веднаш до креветот.На нејзиното прашање што правиш,одговараш: -"Сакам да седам во прв ред кога ќе почне циркузот" Похрабар: -Доаѓаш дома доцна навечер, мртов пијан, жена ти те чека со метла во раце, а ти ја прашуваш: -"Чистиш или се спремаш да одлеташ?" Најхрабар: Доаѓаш дома доцна навечер,мртов пијан, мирисаш на женски парфем,имаш траги од кармин на кошулата, ја плескаш жена ти по газот и и’ викаш: -"Спремај се-ти си следната!" |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se fali amerikanecot..........Jas zemam 3000 dolari trosam 2000 , a 1000 dolari nastrana .............
Se fali germanecot .............Jas zemam 2000 evra trosam 1500 , a 500 evra nastrana................. Makedonecot sedel i se mislel nervozno............ pa komentira................Jas zemam 15 000 denari trosam 20 000 denari , a 5000 denari nastrana ......ama majku mu ne znam od kade mi ostanuvaat ovie 5 000 denari |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..... Vie koleske , dosega odgovorivte za cista 9 - ka ......... dali sakate uste edno prasanje za 10 ? ........ i veli profesorot na studentka po medicina .........da , veli studentkata ....... mnogu mi e vazna ovaa ocenka poradi prosekot ....... vo red , veli profesorot ....... ova e prasanje za 10 - ka ...... kolku iznesuva volumenot na spermata ? ......... se misli 2 - 3 sekundi studentkava i veli " goltka , goltka i polovina " ............
Изменето од miroslav_g8 - 06.Февруари.2009 во 16:42 |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Znaes li deka ke se natprevaruvam na atletski miting?
-A vo koja disciplina? Vo troskok. A, koi se drugite dvajca? |
|
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako da go iznerviras komsijata vo avion? 1. Od torbata izvadi prenosen kompjuter 2. Otvori go poleka i smireno 3. Vkluči go 4. Ubedi se, deka komšijata bulji vo tvojot ekran 5. Potoa, otvori go Internetniot prebaruvač 6. Zatvori gi očite, dlaboko vdiši i kreni ja glavata nagore. 7. Pak daloboko zemi vozduh i klikni na dolniot link http://www.thecleverest.com/countdown.swf 8. Dobro sledi go izrazot na liceto od komšijata |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Subject: ЧЕТИРИ ЛЕКЦИИ ЗА УСПЕШЕН ДЕЛОВЕН ЧОВЕК ЧЕТИРИ ЛЕКЦИИ ЗА УСПЕШЕН ДЕЛОВЕН ЧОВЕК
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sede dva k*rca u kolima i razgovaraju:
-Imasli ti vozacku dozvolu? Drugi odgovara: -Nemam, a jel imas ti? -Nemam ni ja, jebiga sada ce panduri da nas drkaju Pitali ribu: "Imaš li mobilni"?. Kaže ona: "Nemam". E pa ti si onda pička bez veze. |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |