![]() |
|
****** ИЛИ***** |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 610611612613614 1024> |
Автор | |
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
so nekoj
![]() da vrne sneg ili dozd? |
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
sneg
![]() vo grad ili vo priroda ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
priroda
vo koliba ili pod vedro nebo? |
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
i dvete
![]() mleko pies ili ne ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Mleko samo so biskvtiti
![]() Zelen ili indiski chaj?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
zelen
farmerka ili pantaloni |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Фармерки
нес или капучино |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
nes
cevli ili patiki? |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
патики
кафич или дискотека |
|
![]() |
|
kafic
klompi ili jadranki? |
|
|
|
![]() |
|
sweetpoison ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 434 |
jadranki
na more ili na ezero? Изменето од sweetpoison - 05.Февруари.2009 во 14:31 |
|
![]() |
|
море
круша или јаболка |
|
![]() |
|
sweetpoison ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 434 |
jabolka
pita ili sok od jabolka? |
|
![]() |
|
biljanaPP ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
pita
so jabolka ili sirenje |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 610611612613614 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |