|
БРАВО ОТКАЧЕНИ И ЗАКАЧЕНИ!!! |
Внеси реплика |
Автор | |
me haces falta
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јануари.2009 во 23:52 |
NAJ OTKACENA I LUDA RABOTA DO SEGA STO STE JA NAPRAVILE???
EDNAS JAS I VIKAM NA PROFESORKATA.... PROFESORKE PROFESORKE...I ONA KAZI...I JAS NISTO PROFESORKE TAKA SI JA VIKAM |
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш кога бев во основно наставничката ми рече дека ќе ме испрашува и јас пополека изегував и ми вика:
Таа: Што е превоз ти треба? Јас: се разбира... Таа: засрами се Јас: Ама наставничке се разбира... Таа: се слушаш девојче Јас: ама наставничке сакав да кажам дека се разбира дека не треба. |
|
me haces falta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SVATOT I VIKA NA SVAKATA ... - DA TE PRASAM NESTO SVAKE .... - ???? - DA TE POTISNAM SEGA ... DALI KE VIKAS ??? - EEEE.. SVATE ... KAJ IMAM SILA ZA VIKANJE ? |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш во средно дур се шминка на час ме кренаа да одговарам. И јас како Ѓоко со модрото око станав со едното око плаво нашминкано а другото недовршено.
Професорката- Toмова напуштај го часот се гледаме во август Томова-Да професорке....ама на лимонада |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
me haces falta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred nekolku dena i jas doma i mama doma i si mislev ne e doma i si sedam na Pc i i se javuvam
Jas:Alo,Mamo Mama:Sto Jas:Kade si??? :Mama:Doma beee,pravam grav4e tav4e jas:Aha,ae edno 4aj4e :Mama:Ae. |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u skolo istorija me isprasa i dobiv 3...taka luta sednav i nabubav sledniot cas da odgovaram...sledniot cas mi stavi 5 i mi rece da mu ja donesam tetratkata...ja srekna mu ja davam i cekam da mi se potpise..koga mi ja dade jas srekna mu vikam prijatno(na sred cas prijatno!!!!)a on:da da prijatno do klupata...site deca se smeea stalno me zafrkavaat..
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
-B-lue E-yes-
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Идам у продавница...имаше нова продавачка...ја влегувам и велам
-имате вчерашен леб таа избезумена зошто прашувам за ВЧЕРАШЕН, ама ми одговара -да, имаме и ја и пребацувам -па зошто не го фрлите? |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sum slobodna kako ptica-chavka
|
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sekjavam koga sakav da probam kako maskite idat po mala nuzda i da dokazam deka i zenskoto moze taka da pi , pi, pi
.................hahahah lom se napraviv !!! |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJ OTKACENA I LUDA RABOTA DO SEGA STO STE JA NAPRAVILE???
МИСЛАМ - ЗНАМ ДЕКА ИМА ВЕЌЕ ВАКВА ТЕМА |
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |