|
Факултет во секој град |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе и јас не сум за отворање на факултет во Крива Паланка или Радовиш,ама зошто да нема во Кичево,Гостивар или Струмица и Велес?
Тоа ми е муабетот,во градовите каде што се и отворија новите факултети. Ставот не сум го сменил,може не сум се доискажал само до сега. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што факултет да има на пример во Велес? Знаеш ли дека Велес е на пола час возење до Скопје? Зошто во Велес на пример??????? |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е сега и ти си била голем ситничар
А колку е Кавадраци или Неготино оддалечено од Скопје а колку од Велес. Не зезај сега и ти. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај кажи ми колку плаќаш за сместување, во кој дел од градот живееш, на кој факултет учиш. Пресметај ги сите трошоци и кажи ми колку изнесуваат. Ќерката на мој пријател е во Скопје и приближната математика е 10000 денари месечно. |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова е уште еден пропаднат проект
се надевам дека сите сте свесни зошто е смислен не за да ни олеснат нас на родителите студентите кои се на скопските факултети ги чекаат професорите со денови за потпис како ли ќе стигнат во сите градови кога ни во скопје не можат да си ја завршат работата тука ќе има дневници,патарини,хранарини кои за жал ќе ги плаќаме ние родителите има попаметни начини ако сакаат да ни олеснат на нас родителите но овој сигурно не е еден од нив |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се согласувам дека има многу попаметни начини...
А тоа што со денови се чека на еден потпис... некој би требало да си ја чукне главата и да преземе нешто. |
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама кој...тоа е најголемото прашање...нема кој да си ја чукне главата...сите се зафатени со полнење на предлабоките џебови...а народов Македонски...тој е посебна приказна... |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тогаш ќе мораме ние да им ги чукнеме главите. На оние од владата и министерството.
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Deneska malku me razocara napisot vo eden od dnevnite vesnici deka drzavata nema obvrska da gi vraboti diplomiranite kriminolozi. otvorame fakulteti, mladite kje studiraat akoga kje dobijat diploma moze da ja uramat i da ja cuvaat.Koj raboti na mestoto na ovie diplomirani kriminolozi. Ako nema mesto, ako "pazarot e prezasiten" zoshto privremeno ne se zgasne fakultetot.Shto dobivame so profiliranje kadar koj nikogash nema da raboti vo svojata struka?
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е тоа е......... За жал владата води сосема погрешна образовна политика....... Не се сомневам во нејзината желба да направи нешто за образованието да оди кон подобро......но мерките што ги превзема за таа цел се погрешни......... Се прашувам зар не консултираат експерти....... |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислам дека не е битно каде се наоѓаат факултетите толку многу, мислам дека е побитно да има повеќе факултети за повеќе струки, односно поголем избор за натамошната професија
не знам дали сте дискутирале, ме мрзеше да читам |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
ato
Група Регистриран: 08.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Погледнааи ја вистината право во очи.
До пред некоја година кога не беше задолжително средното образование во прва година се запишуваа ученици кој не знаеа таблица множење и тоа од 5 до 10%. Сега кога стана задолжително доаѓаат и се запишуваат ученици од 1-5% кои буквално не знаат да читаат. Е од тие ученици ние ќе направиме академски граѓани со факултетите во секое поголемо село. А ова батка се случува од кога се забрани да се повторува во основно образование. Мислам дека си доволно паметен да ја сватис поврзаноста на проблемот со образованието. |
||
La La Laaa
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
*** Fakultet Vo Sekoj Grad Od Prosta Pricina Shto Skopje E Prezasiteno Od Provincijalci ( Ne E Kazano So Nikakva Zla Namera Ili Prefrluvanje) Koi Gi Polnat Fakultetite I Za Nas Od Gradov Nema Mesto Za Istite, A Ponatamu Toa Si Vleche I Rabotno Mesto Da Ni Zemat 'Pred Nos'... *** Mn Losho Organizirano...Se Odi Vo Pogreshen Pravec! |
||
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За вас мило непровинцијалците.........нема место затоа што имате помалку поени од провинцијалците......... А зошто??????????.............Си знаеш........толку сте си биле способни за учење........ А за работно место секој си сака поквалификуван работник....... Изменето од polzavce - 27.Февруари.2009 во 02:34 |
||
МИР со сите
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |