|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 324325326327328 824> |
Автор | |
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вие си знаете. Само штета сега што нема принцези на форумов, или има? А зошто тогаш ептен често имало војна меѓу Србите и Бугарите, имало недостаток на принцези или? Изменето од macedon_alex - 03.Февруари.2009 во 22:04 |
|
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Њама нажалост стварно
Али како беше СТИГЛЕ СУ НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ СА РАТИШТА, БУГАРИ СУ УШЛИ У СОФИЈУ Поздрав блгарчета љуби вас Тречи |
|
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|
bigMac
Нов член Регистриран: 03.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зоран-чо си призна!
Какъв е този смешен медальон бе, от панаира на Сливница ли го взе? Петар 1 крал Сърбие!!! Че е крал от джоба на бедните сръбски селяни е вярно, че е Петар също ама ми е смешно дето е едно или гледате да не се повтаряте? Много поздрави на Драган Семовски от Битоля! Най-добрият шахматист в ...... Битоля! |
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве го пак...
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Какво си признав бре ? |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
bigMac
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Алцек да ви го дадем на вас, че да ви направи Рененсанс на мозъците, шото брат му Кубер не направи нищо за духовното ви израстване, само ви вля малко гени!
тъй рече патрицият Кубрат : ти си не , Кубере и за к*рбер не ставаш, ами я си дигай тайфата и марш в Античността, демек Македония да се отъркате о дъртата история и да направите сички македонци ....историчари! Как викате на даскала по математика - математичар , ми на митничаря как викате митник ли? мухахаххаахахах Поздрави на Любчо Георгиев от Скопие! Сега от България! |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Любчо Георгиев от Горна Джумаја,преселен от Бардовци.Каде што сите балгаристански историчари ја бранат дипломата.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 03.Февруари.2009 во 22:23 |
|
|
|
bigMac
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТИ! Зоран си призна , че си сърбоман!
ТИ! в Тази тема която направи "за историята на сърбите" недвусмислено обиждаш чуждата история ! А историята помни : Когато и България да започне война с Византия сръбските племена нападат в гръб! Естествено след 10 век дотогава не сте имали държава а сте били сбирщина! Поздрави на Миле Недялковски в момента живее в Австрия! |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не признав бе,не лажи,ја напрајв темата за малце да се оттргниме од овие досадни разговори.Ете еден србин напрај тема за Албанија,то значи дека ја обича албанската историја?
|
|
|
|
bigMac
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не прави чест никому да се подиграва с историята на другите, още повече че в нашият случай потърпевш е само българската такава!
Чакам правдиви обяснения, че българите са 100% турко-монголи! А не от рода : вервай ми бе, така е! упования от турци Аден Кенан ли ви стана глашатай на вас бе! Срам нямате ли бе, продадхте се за шепа МК денари, а не за 12 сребърни сръбски такива! Чакам! Станислав Лем е македонец! Айзък Азимов е българин! Артър Кларк е сърбин! Жул Верн е патагонец ...ВЕРНо е! Поздрави на Олимпиада Филиповска от Тетово, долната улица, третата барака ...често люпи семки! |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако чакаш оправаниа има цјал живот да чјакаш.Туку врати се одпочеток на темата и почни да читаш од таму.Таму сите оправданија ќе ги најдиш.
|
|
|
|
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дете, не замарај со глупости. Оди на некој бугарски форум и замарај ги луѓето таму. И еднаш ти реков: да ми се насмее некој богат, па и да преќутам, ама вие да ми се смеете, да не е трагично, ќе е смешно. Пред да се смееш на други, погледни како живеевте и како живеете сеуште. |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Живеат како ѓупци што и се,најголеми цигани на балканот,ВЦ шолја на Европа,најсперма нацијата во светот.
|
|
|
|
bigMac
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аз живея в рая на земята, а не като тебе като рая на сърбите и гърците!
И недей да ми се хвалиш, нали ги виждам античните през лятото на морето! Антични са им облеклата и обноските! Все едно виждам нашите мутри през 1995г.! Все едно виждам Илиянци, дето му викате македонския МОЛ! Тръгнали с анцузи на вечеря! Крещят, викат, псуват, плюят, сърбат, пърдят, оригват се, храчат сякаш са на Шар планина! Един немец ме пита .."Тези хора от вашите ли са , щото говорят подобен на вашия език? ДА, му отговорих ..... и се изчервих!" Пуста доблест! Поздрави на Гюро Мияилофски от Малая Перешчепина! |
|
Внеси реплика | страница <1 324325326327328 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |