|
Ќе се убијам... :( |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj ke se ubiva
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој насловот грешно наведува.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele i za ubivanje se tepate
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj nemozesh
|
|
faster then light :D
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so bidna
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemalo jazinja od najlon ............. zabranila vlada so noviot zakon za najloni
|
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каде е девојчето што ја започна темава.......
Да не го спроведе насловот на дело? |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemase nisto na dnevnik ........... da pricekame do utre
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dragi moi forumgiii ..........nikoj ne ste go procitale problemot na Em4e tuku samo gorniot naslov.............
Draga moja Em4e drugarka ti moze ti e malku ljuta , a moze ne ti e ...samo si e zafatena ......zasto????? Zatoa sto ima nekoj sto pusta poraki na site so sodrzina ,,blokirani ste kliknite da vidite koj drug ve blokiral,, i jas istoto go dobiv i nasednav i koga ke kliknes dobivas tolku vesto i ubav spakuvan virus plus site prijateli so gi imas registrirani go dobivaat istoto.......deneska eden kup prijateli i se javija zosto sum gi blokirala a ja mislev deka tie me blokirale......ete taka Em4e nema mesto za panika sve e vo red.......probaj javi se na drugarka ti ako imas blok voopsto ne ke mozes da ja dobies...........a sigurna sum deka ne e taka Voedno na site moi prijateli im sovetuvam da ne nasednat na takvi provokacii..... |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno , situacija e starsno napeta i lichi na kraj na svetot taka da slobodno frlise od kamen most , do koga ke vadite temi ko od corapi aman veke
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
draga Em4e .......... sidji do reke i utopi se ........... nemoj vise nas da davis
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ти е гајле кога ти е чиста совеста , као прво таа нејќи да те ислуша идиотката , па ти ќе се тепаш да докажуваш . |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ale so bodna so cupeto izgleda i go zema na drugarkata
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |