|
неверникот ќе постане ли верник? |
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ima i takvi slucai. |
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, има. Но, во таков случај што праваат муслиманите и евреите? |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
? ne razbiram so e prasanjevo!
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прашањето е што им прават муслиманите и евреите на тие што биле верници, а потоа станале неверници......... Какви се последиците за поединецот кој бил верник, а подоцна се предомислил........ |
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i so im pravat?
|
||
|
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леееле, сум ве „збунувал“, а не ми беше намерата тоа. Мислев дека веднаш ќе се сетите за фактот дека и евреите, како и муслиманите, се обрезуваат (се прават сунет). Па, соодветно на ова, што станува со нив ако се „попишманат“ од дотогашната вера и отидат во некоја друга или станат атеисти? Како ќе го решат проблемот со „делот“ кој им фали? Изменето од Zlatnik - 01.Февруари.2009 во 15:21 |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas si ne zbunuval... jas imam slusnato , deka onie koi ke se otkazat od svojata vera se osudeni od site, od niv se otkazuvaat site , megjutoa tuka mislev ke procitam nesto pokonkretno vo vrska na takvite osudi... a ti sunteisuvanjeto
za kaj evreite ne znam bas, ama kaj muslimanite znam,,, duri i togas koga ne veruvaat ili ne drzat do nekoi religiozni obicai , tie toa javno ne go kazuvaat i postojano se krijat edni od drugi koga pravat nesto sto ne e vo sklad so verata Изменето од butel2 - 01.Февруари.2009 во 17:29 |
||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe pola amerika e sunet...tie toa im go praet na site bebinja koga ke se rodat vo bolnica od zdravstveni pricini...a i sunet so religija nema vrska
|
||
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Informacii od prva raka IN LIVE from Afghanistan - gi ubivaat, prv nacin talibanite gi zarobuvaat gi macat a potoa im gi parcosuvaat telata, drug nacin - posle dzamija mu idat u kuca na toj nevernikot negovi komshii prijateli,rodnini i driugi go zemaat go nosat na nekoe javno mesto i go kamnuvaat tepaat secat i na kraj go ubivaat. A za da bides proglasen kako nevernik ovdeka vo Afghanistan dovolno e nekoja luda budala od mulite ili pak od talibanite da te vidi kako slusas muzika ili imas mastika vo usta i ajdeeeee otide ..... |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ekstremi...
|
||
|
||
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема да постане, никогаш.
|
||
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne toa ne se ekstremi toa e najnormalno sekojdnevie ovdeka vo Afghanistan.... |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како бе Темлариус го прогласуваат за неверник само ако џбака мастика или ако слуша музика? Тие таму не слушаат музика? Не џвакаат мастики? |
||
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |