IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Колку се приврзувате за предмети
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку се приврзувате за предмети

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
Автор
Порака
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Колку се приврзувате за предмети
    Испратена: 29.Јануари.2009 во 20:56
Колку се приврзувате за било каков предмет,било каква нежива работа,од обично пенкало до кола и куќа?
Ете на пример јас чудно ми е но повеќе се приврзувам за предмети одколку за луѓе.Некои пенкало толку би ми прираснало на срце што би се убил ако би го загинал .
Од поголемите работи сум премногу приврзан за својата куќа.Во ниедна куќа(освен 1една две)не можам да почуствувам толкава топлина и не би можел да престојувам таму повеќе од ден,два.
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
sexy bitch Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2009
Поени: 1188
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexy bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 20:59
nemozam da ziveam bez mobilniot... ednas mi se rasipa 1 nedela mi bese na servis, neznam kako ne poludev
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 21:01
Mnogu se privrzuvam za predmeti...
Koga ja prodadov starata kola ,z ada si kupam nova,
se ubiv od plachenje...Nemozev da se izraduvam na novata,od shto taguvav po starata...nevidena rabota
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 21:04
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Колку се приврзувате за било каков предмет,било каква нежива работа,од обично пенкало до кола и куќа?
Ете на пример јас чудно ми е но повеќе се приврзувам за предмети одколку за луѓе.Некои пенкало толку би ми прираснало на срце што би се убил ако би го загинал .
Од поголемите работи сум премногу приврзан за својата куќа.Во ниедна куќа(освен 1една две)не можам да почуствувам толкава топлина и не би можел да престојувам таму повеќе од ден,два.

исто и јас
може да биде чиста глупост некоја ситница
ама да ми е мила и да си ја чувам
имам многу вакви работи
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 21:12
Премногу,дури мислам дека малце бегам.Сега се приврзав за гитарата,неможам да се одделам од неа,не ја менвам ни за жена
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 21:42
За ништо не се приврзувам, од се` ми станува здодевно набрзо
Кон врв
pmmladen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pmmladen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 22:11
Приврзувањето за предмети мислам дека е забегана состојба на умот
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 22:41
Ниту со предмети,ниту со места,ниту со луѓе
Кон врв
sexy bitch Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2009
Поени: 1188
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexy bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 22:45
pametno
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pmmladen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 22:45
Originally posted by Milaa Milaa напиша:

Ниту со предмети,ниту со места,ниту со луѓе

Зошто не со луѓе..?!?!?
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 22:47
Па тешко се наоѓаат луѓе во денешно време Тажно,но,вистинито
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pmmladen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 22:51
Originally posted by Milaa Milaa напиша:

Па тешко се наоѓаат луѓе во денешно време Тажно,но,вистинито

Почнуваш да ме загрижуваш
За да најдеш вистински луѓе треба само да погледнес околу тебе тие се тука.
Луѓето за тебе се такви како ти што гледаш на нив, ако гледаш лоши луѓе тогаш тие се лоши, погледни од подобрата страна малку со повеќе позитивен став
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 22:53
Со луѓе не колку со предмети
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 23:17
предметот мене ми служи,не јас нему.
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.