|
Ќе се убијам... :( |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е гледаш од тоа што да правам, заради што се нервираш... емче сега ти се најубавите години, време кога треба најмалку да се замараш со тоа кој што рекол и кој што направил... не си ти крива што другарка ти се лути... ако се лути нека и стои...
што, кога ќе треба да се омажиш ако таа се налути нема да се земете ?? мисли малце со твоја глава... ако рипа во вардар, не рипај и ти по неа |
|
Емче Кремче
Група Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите тоа го викаат, и јас сама го знам, ама да речеш да беше нешто ОЗБИЛНО па да ја сфатам... Ова е ГЛУПО! И не сакам за ГЛУПОСТ да ми се налути. Да заслужев, немаше да ми биде криво. Ама кога знам дека не сум крива, зашто да ме гледа попреку? |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да знаеш дека додека и се тресеш во страв да не ти се налути... ќе ти прави вака... ти го кажав моето мислење... твое е дали ќе го послушаш... ти посакувам се најдобро и да не се замараш со вакви глупости
|
|
Емче Кремче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах бе чупе будало.Батали ја штом е таква ич не му ја мисли,толку слаб карактер имаш?
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Емче Кремче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со такви личности како неа,јас не се ни привзувам толку.
Е сеа кога веќе биднало,најди ја на некој начин и кажи и ,ама не да ја молиш да ти прости туку биди јасна,сакал ти се лутела или не,ти откачи ја а не она тебе..... Ова ме потсети на една ситуација сега бргу што беше(немаше врска за дечковци) Се чуствував толку измајтапено од 2 мои другарки,што уште истата ден дознав се што сакаа од мене да скријат. Не се намирив додека не ги најдов и не им кажав во лице Не прајите од мене Мајмун додека седиме и пиеме кафе незнам колку пати се извинија после |
|
Емче Кремче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас имам сличен пример ко мрзла,ги баталив уште одма и уште еднаш не се задружив со нив,а бев многу мал имав околу 7 години.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најди ја другаркати и зборувај со неа, ако не ти се јавува оди кај неа дома. Доколку не успееш ти најди некој кој е добар/а пријател/ка со вас двете нека биде посредник во разрешувањето на недоразбирањето помеѓу вас двете. Со комуникација може да се разреши секој проблем помеѓу луѓето и никако поинаку. Не ги оставај неразрешени проблемите и недоразбирањата, подоцна тие така неразрешени ќе те прогонуваат во текот на животот како црни сенки Изменето од pmmladen - 29.Јануари.2009 во 21:29 |
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LOL, de4ki a po kolku godini ste? Neam namera da ve vregam ali ova e stvarno detski. Drugarka ti trebalo da poceke dobro da i objasnis sto e rabotata. Plus toa sto si ti kriva sto toj te saka (ako navistina te saka, a ne laze). Sum bila u vakvi sutacii ne ednas tuku sto i ednas. Ili nekoj so mene mi se sviga ja sakal drugarka mi, ili nekoj nejze so i sviga me sakal mene pa sto? Zivot ide dalje, ne mozis na nekoj da mu naredis da te saka ili da ne te saka. Megu vas dvete on te izbral tebe i nikomu nisto, ona ke si najde drug. Na kraj kraeva ti ne zamina sekundrno so nego pa ona da ti se luti, a i on ti pratil poraka ne si mu pratila ti. |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ви е на сите бе? Не сте ми јасни. Сите советувате откачи ја другарка ти, нека и стои ако е лута........ Кај се вредностите како другарството........ Ако имаш грижа на совест значи дека се чувствуваш виновна за нешто. Можеби си го осетила дечкото ти...па си му пуштила водички и сл. ......и си се залетала да и кажеш на другарка ти дека ти изјавил љубов. Си можела да преќутиш. Си МОРАЛА да преќутиш.......... Срам да ти е....... Сега да ја најдеш другарка ти, да и кажеш дека никогаш ништо нема да имаш со него, дека другарството ваше е над него и над било кој друг лигле........ дека никогаш не би ја повредила на било кој начин...... Ако немаш муда ова да го сториш.........не си и другарка како што се прикажуваш........ поправи ја грешката............ОДМА...... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto ubivanje..toa e za slabite ..glavata gore i prodolzi..zivotot e eden
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па што се случи ...со другаркиве
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |