|
Предвидувања |
Внеси реплика | страница <1 111213 |
Автор | |
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sve znam sto sum pominala ,ama ne mozam da si predvidam sto ke bidi,ne bi sakala i da znam?
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekogas imam instinkt taka sto mozam da predvidam nekoi raboti ...samo del ama uspeva
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
предвидувањето на иднината успева само ако се стремиме да го оствариме истото предвидување, иднината не не чека, ние сами си ја создаваме со нашите постпки во сегашноста, битно е да се стремиме кон постигнување на иднината која ја посакуваме, а дали ќе успееме во тоа е препуштено во рацете на судбината
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како што постои минато така постои и иднина.
Точно е дека 80%сами ја создаваме иднината,но 20%е судбината,но секогаш не изгледа онака како што сме посакале многу луѓе гледаат перспективно,но се разочарат.За мене е најдобро да не се напрегам многу,онаа што ќе дојде ќе дојде без разлика дали јас сакам или не сакам. |
|
Љубов и само љубов
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da mi ja kazel nekoj pred vreme ke go ubiev
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гатачи,чувајте се
|
|
Љубов и само љубов
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata kako mecka :-( |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kojznae dali i toa gatackite imaat blokadi ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бабини претскажувања .... Старите честопати знаат да кажат дека топлата зима значи неплодна година. Или пак, ако се појават муви во февруари – март ќе биде снеговит. Со климатските промени, некои работи се измениле но, еве некои интересни старински претскажувања за секој месец...
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рокефелеровата Фондација во 2010 година објави документ под наслов
Според неа, црното сценарио започнува од 2012 година со: 1. 2012 Олимпијскиот терористички напад во кој ќе загинат 13.000 луѓе 2. Земјотрес во Индонезија во кој ќе има 40.000 жртви 3. Цунами кој скоро ќе за збрише Никарагва 4. Незапомнета суша во западна Кина 5. Пандемија која ќе зафати 20% од човештвото и од која ќе настрадаат 8 милиони луѓе 6. 2015 САД ќе го повлече најголемиот дел од своите војски од Афганистан, а тоа ќе придонесе Талибан повторно да дојде на власт 7. Од лажни вакцини ќе настраат многу луѓе на планетава, особено во Африка |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што би рекол Јода од Војна на ѕвездите, постојат илјадници можни иднини, бидејќи иднината всушност и не постои и не може да биде фиксна
дури и некој да има некаква „визија“, таа би била тотално бескорисна и лабилна |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1 111213 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |