|
Ќе се убијам... :( |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |||
Емче Кремче
Група Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Јануари.2009 во 20:01 |
||
Луѓе, помагајте. Имам една другарка што многу ми значи. Заедно со неа и со уште 3 другарки бевме заедо на одмор во Струга. Таму имаше едно дете што и се свиѓаше, ама ништо не се деси. Од детето имаме двете Скајп и си збориме понекогаш. Пред 10 минути си зборев со тоа дете, вицови, клипови и такви работи, а после ми пиша љубовна порака. И јас му реков да си ја чува за девојката, ама тој ми рече дека ја чувал за МЕНЕ, дека МЕНЕ ме САКА. После 10 минути разговор!!
И јас, цела у паника (секогаш сфаќам сериозно што ќе ми се каже) и кажав на другарка ми. И нејзиниот коментар: “Зашто ми правиш вака?„ и БЛОК! И сега нејке да ми го тргне блокот... Ми се налути, а јас НИШТО не направив.... И еве ме, на форумов, да барам помош од постарите/поискусните. ШТО ДА ПРАВАААААААМ??? Изменето од Емче Кремче - 29.Јануари.2009 во 20:01 |
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ах што значи да си адолесцент. не се секирај девојче секое чудо за три дена. прати и само смс-зар нашето другарство ти вредеше колку тој дечко што плус го откачив за да не те повредам?
толку. ако продолжи со лутење лути се и ти зашто се посомневала во тебе. |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Емче Кремче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не и не ни уклучен мобилниот, а и пратив 30000 мејлови со таква порака... И објаснував дека НИШТО не му реков, и кажав дека „само се зезал„.... Ништо... |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
остави ја. ти и објасни. а ако не сака да слуша значи воопшто не ти верувала и не ни те почитувала како ти неа.
|
|||
|
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе деца... оти така си правите... остави... ќе и мине лутината и готово
|
|||
Емче Кремче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дај боже БисернА, ама кај неа не е толку лесно...
|
|||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пак децата.Барај ја другарка ти разберете се како луѓе бидејќи за дечко не чини да се карате,поготово ако ситуацијата е глупава како оваа.Убаво си направиле што си и кажала,ама работата е што ваква работа не се кажува преку Skype или телефон,туку директно,за да можиш да и објасниш се. Изменето од ZoraNaSlobodata - 29.Јануари.2009 во 20:09 |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
епа и кај тебе нека не е лесно бе сонце. зар таа мисли дека на скеој што ке ти прати љубовна смс ке одговориш со да??
|
|||
|
|||
Емче Кремче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немаше време за лично... Детето е ептен зборлесто, да не и кажев јас, он ке и кажеше. И морав одма... Ке го послушам советот на блу ама незнам колку ќе помогне... Изменето од Емче Кремче - 29.Јануари.2009 во 20:11 |
|||
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
чекај малце... како може кај неа да не е толку лесно ?? ти на пат си најдена па да треба да ја молиш ?? размисли малце дали по еден месец ќе ти текнува на ова па ќе видиш дали е вредно да се нервираш или не... твое е да и кажеш се убаво... нејзино е што и како ќе мисли... ич гајле да немаш... не е една и единствена
|
|||
Емче Кремче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ееех, БисернА, ова е битен фактор. Ивана (така се вика) е многу самостојна, и да не речам, СЕЕДНО и е дали ке ме види или не. А јас многу се приврзувам за луѓе. И стварно, не е една и единствена, ама кога веќе ќе решам дека е ДОСТА и дека треба еднаш и ТАА МЕНЕ да ме моли за нешто, ми текнува дека се големи шансите да НЕ го направи тоа и секогаш прва попуштам... |
|||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ти сепак пробај да и објасниш,бидејќи ако ти значи таа другарка како што самата рече,не смееш така да оставиш вашето пријателство да пропадне.Ама ако веќе ептен нејќи да слуша тогаш тврдоглавоста ќе и се качи на глава.И не те заслужува за другарка,сепак не си згрешила ништо за цел живот да и се правдаш. |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не ти требаат такви другарки... повеќе штета ќе имаш отколку корист |
|||
Емче Кремче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Лесно ти е да кажеш.. И јас знам дека не ми требаат, ама, што да правам... |
|||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |