|
11 причини да бидеш атеист! |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe brat so si zapnal tolku vo veronautikata?
aleluja Изменето од anakin - 29.Јануари.2009 во 17:08 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha,..ave,..brat,...
....pa,...eve ,..nie majmunite ,..ne mozeme da sfatime,..kako nastanal chovekot,..pa, se naogja ponekoj da ni objasnuva,...od vreme na vreme...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па толку брзо сигурно не сме еволуирале како што вели Дарвин.Не сме создадени од земја ама и не сме инстанто развиени од амеби
Изменето од ZoraNaSlobodata - 29.Јануари.2009 во 17:17 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Опитен
Сениор Регистриран: 20.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нели збореме за настанокот на светот, односно атеистичкиот поглед за тоа, а според мене биг бенг теоријата е поиздржана и посеопфатна. inache,...toj ne rekol deka ti si postanal od majmun,...tuku deka i ti ,..i deneshnite ,..majmuni,...imaat ist predok,..a ,toa ne e bash isto!,...da si direktno od nekoj,....i da imash neshto zaednichko so,...nekoj! ова ми е малку нејасно? Тогаш сме брака со мајмуните, или братушеди? п.с. не ми одговори на моето педходно прашање |
|
Господи Исусе Христе помилуј не
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da de,...znachi,...jas sum ti nekoj,.....milioniti bratuched,...moze i lichish na mene,...koj da znae!
a,shto go meshash (pak!) darwin so ,..big beng?!
i koe toa prashanje?,..deka i jas osekjam isto shto ,..i ti?
|
|
|
Опитен
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро. да ја смириме топката. малку зафрканција не е на одмет, нели?
и тоа може ако сакаш, туку мислев на тоа, кога мајмунот преминал во човек. |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha,...jako prashanje ,..nema shto!,....a i kako shto gledam ,..eden od pojakite argumenti na ,....bogovozljubenite ,..protiv darvin e toj:,...zoshto denes ,..majmunot ne stanuva ,...chovek ?,...mislam ,..utre!,.
..zatoa shto ( sigurno?!) ochekuvaat tie,..majmunite shto se po zooloshkite vo svetot,( bidejki se zarobeni i celo vreme mozat da gi imaaat na oko).......poleka ,poleka,..da se pretvorat vo ,..niv,...i ,..ama, na nivna neizmerna radost,..seushte ostanuvaat toa shto se,..majmuni!
,...prashuvas ,.koga se pretvorile vo ,..lugje?,...kako toa da e nekoj ,..hemiski ili ,..fizichki proces ,..pa, mozesh duri i formula da mu izvadish,..i ,..potoa ,..veshtahki,...shtom imame formula,..neli?!,..ke moze da se pretvoraat koga ke mu se posaka na chovekot,...a , i obratno,...nekoj,...da se vrati vo toa od shto ,..postanal,.( dodushe,...ima i takvi sluchai,..osobeno vo ,..zemjava! ).
-znachi,..navistina umno!,..nema duma okolu toa!,...chovekot ,..nastanal,..po nechija volja od,..kal,..dali za 7- 9-100---milion dena,..ne e vazno!,..site agrumenti se ,..vo prilog na toa!
a ,..za zafrkancija?!,...pa, ne e na odmet,..ama ,samo ako ja primaat i dvajcata ,..a , ne edniot da se due ,..ako drugiot se zafrkava,.. Изменето од brza - 29.Јануари.2009 во 18:57 |
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брза критикуваш без факти поголемо познавање Денешното сваќање на библијата е без врска.Се се сваќа буквално без подетално да се анализира.Голем дел е и грешно преведед и од стариот и новиот завет.
|
|
|
|
Опитен
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гледам не ми одговори, тогаш јас ке ти одговорам. кога мајмунот сфатил дека може да го движи и палецот |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa,...e, sega me zaeba!~,..na toa li si misleshe!?,...dobro e,..ima nadez i za ,..vas,...shtom ponekoj ima i ,..smisol za humor,..
.inache...i deneshnive majmuni go mrdaat palecot,..ama ,sepak se majmuni,..za inat valjda,..bidejki ,..najverojatno,..gledaat deka da bidesh chovek,...i ne e bash ,..najdobro!
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој ме нејќи,не ми одговарате
|
|
|
|
Опитен
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро бе брате(или сестро) кажи ми тогаш.
а не само да напагаш и не биди тој што го крева носот и се дуе Изменето од Опитен - 29.Јануари.2009 во 19:21 |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas?!,...se dujam?,..nikogash prv!
shto pa ,..sega da ti kazam?
..
|
|
|
Опитен
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ттреба да знаеш во она што веруваш.
јас верувам дека Бог го создал св етот и човекот во него и зашто. А ти зашто се определи да веруваш во веродостојноста на дарвиновата теотија иако и таа само по себе е дискутабилна, но тоа да го премавниме. п.с сега морам да се исклучам но одговорот ке го чекам биди многу поздравен мој пријателе ... или милионити братушед |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |