![]() |
|
СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 42> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ке гледам на работа
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Pa dobro be uste porano neka pocnat!
|
|
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ama termin za utreshnata utakmica...treba da begame od rabota
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
pobedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
да ...
само последни 2 мин гледав ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
КОЛКУ Е РЕЗУЛТАТ ... НЕ ГЛЕДАВ
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Честитки за 11-то место...
само жалам што можевме многу подобро
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
31 Кореја 32 МАКЕДОНИЈА![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
ZOTE ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Одвај ја победивме кореа токму поради причината за слабата лева страна и како што кажа помошниот стручен коментатор ристи магдинчев погрешна селекција ракоемтари кои беа неискусни за ова светско првенство. пак ќе кажам ако сакаат пак да одием на некое големо натпреварување мора да играат најдобрите играчи. |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Не е за радување работата
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
ZOTE ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Па кога не изиграа најдобрите. п.с. а денес не беа преморени? ил итоа го изјавуваат само да оправдаат проаз? |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
по тоа кратко што видов изгледа на среќа тепавме |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
So bidna bidna..bitno go zaokruzivme naseto ucestvo so pobeda,a sto mi e najmnogu kejf Kire go srusi rekordot vo golovi,i sega e najdobriot srtrelec vo istorijata..mnogu mi e milo za nego poso e klasa igrac,odlicen covek go zasluzi toa..u sekoj slucaj da gledame pozitivno na rabotite..prvo ucestvo ni e po 10 god.da se nadevame deka ke gi popravaat greskite i deka od sea pa natamu pocesto ke gi gleame na svetskite natprevaruvanja..od mene edno bravo..
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Kire go srusi Rekordot i postigna 92 golovi na ova SP a denes so Korea 15
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |