![]() |
|
Втора шанса |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zavisi za sto e vtorata sansa,sepak i da se proste crvot si raboti.napomenuvam zavisno za sto e sansata.a site gresime bezgresni nikoj ne se.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Vo red i ferski e da dades vtora sansa nekomu no prasanje e dali ja zasluzuva taa sansa ljugeto se takvi denes ne znaat da cenat da pocituvaat i da bidat blagodarni i zosto ke im e vtora sansa koga i tretata ke im bide zaludna
![]() Изменето од DAC23 - 28.Јануари.2009 во 13:18 |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
kolku mi e tesko da dadam vtora sansa ako ne zasluzuva
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Da, cesto znam da dadam nekomu vtora shansa
taka bese i so bivsiot moj ,,,, mu dadov vtora shansa , no pak ne se pokaza kako sto ocekuvav ![]() Vo zivotot ne sum imala potreba da baram od nekoj da mi dade vtora shansa bidejki sekogas vnimavam sto pravam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
секој има право на втора шанса...
доколку ја прокоцка и неа тогаш следуваат санкции ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |