|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 53> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НОВ СИ ИЗГЛЕДА ... А ТОА СПОНЗОРУША ЌЕ СЕ ПРАВАМ ДЕКА НЕ СУМ ГО ПРИМЕТИЛА ... ПРОШЕТАЈ МАЛКУ НИЗ ТЕМИТЕ, ПА ВИДИ КОЈ Е КОЈ, И ШТО Е, И КОЈ КАКОВ НИК И ЗАШТО ИЗБРАЛ ... И У ИДНИНА ПАЗИ НА РЕЧНИКОТ ... |
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE SE VOZBUDUVAJ TOLKU NOV SUM I STO AKO,AKO SUM NOV NE ZNACI DEKA TREBA DA ME DEGRADIRAS I SVAKAS POGRESNO REKOV DOBRO E AKO NE SI STOM GI LJUGETO STAVAS VO TOJ KOSH IZVINI SE IZVINUVAM JAS AKO SUM TE NAVREDIL NE MI BILO TOA CELTA SAKAV SAMO DA POLIMIZIRAME OKOLU TEMATA KAKO TOA TI GI GLEDAS LJUGETO REALNO SPORED OBLEKATA I STATUSOT ILI RAZUMOT I DOBRINATA DUSICKE SLATKA
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без лични навреди, ве молам.
Уметност е да процениш човек на форум, а впечатокот не го прават само аватарот, никот, потписот, бројот на пораки или штознам... иако и тоа кажува по нешто. Тука има многу финеси кои ни ја даваат замислената слика за човекот кој се “крие“ зад секој ник, а една од нив (според мене) е правилно читање на коментарите од членовите и нивното севкупно однесување на форум. На пример, шмизла сум ја проценила за личност сосема спротивно од она што го кажува нејзиниот ник. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DAC 23 ... NE SE VOZBUDUVAJ TOLKU NOV SUM I STO AKO,AKO SUM NOV NE ZNACI DEKA TREBA DA ME DEGRADIRAS I SVAKAS POGRESNO REKOV DOBRO E AKO NE SI STOM GI LJUGETO STAVAS VO TOJ KOSH IZVINI SE IZVINUVAM JAS AKO SUM TE NAVREDIL NE MI BILO TOA CELTA SAKAV SAMO DA POLIMIZIRAME OKOLU TEMATA KAKO TOA TI GI GLEDAS LJUGETO REALNO SPORED OBLEKATA I STATUSOT ILI RAZUMOT I DOBRINATA DUSICKE SLATKA http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=9345 http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=12877 http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=15400&PN=1771 http://forum.idividi.com.mk/forum_topics.asp?FID=70 ............................... |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аман без големи букви асоцира на викање.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДАЦ, еднаш те предупредив да користиш нормален фонт, те молам придржувај се до правилото, убаво почна...
|
|
DAC23
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некогаш името никот сликата говорат илјада зборови но јас го ценам човека по тоа туку што кажал како се поставил што направил нема да се навредуваме повеке ветувам ова испадна мал неспоразум изваден од контекст Изменето од DAC23 - 28.Јануари.2009 во 14:45 |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро е што се разбравме.
Сепак си нов, ќе прочиташ малку по темите, ќе ги запознаеш членовите... ќе видиш дека сум во право |
|
DAC23
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е нема да се разбериме разумни сме возрасни и разговараме фала што имате разбирање за тоа што сум нов ама не сакам да бидам исфрустриран од фактот што сум нов и да ме ставате во пониска класа ми ставара комплекси и затоа сум ваков каков што сум ке ве молам за малкуу повеке рабирање почит и респект Изменето од DAC23 - 28.Јануари.2009 во 14:54 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АКО БАРАШ РЕСПЕКТ ... ТРЕБА ДА ИМАШ И ТИ СПРЕМА ДРУГИТЕ
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој па ти да се фрустрираш од толку малку
Сите сме биле почетници, сите сме правеле грешки... Ееее кога ќе ми текне на моите и сега се смеам |
|
DAC23
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа морам да признаам добар медијатор си шмизле извини бре женска свати не сум олош каков што ме мислиш прости ми еве ветувам нема да се повтори дај ми втора шанса реално е да добијам ако е форум ова
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е така е веќе подобро...
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |