|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 53> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па престави се бе Збунет.
Ајде повели,кажи ни кој си и што си. Баш ме интересира колку години имаш и што работиш. Ама нема да кажеш,знам и сигурен сум 100 посто во ова. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од каде да знам. Тоа треба да каже некој што ме знае и овака и онака. А нема таков.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa tenka granica...
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zad nikot stojam vistinskata jas.i ovde
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е така е веќе подобро...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа морам да признаам добар медијатор си шмизле извини бре женска свати не сум олош каков што ме мислиш прости ми еве ветувам нема да се повтори дај ми втора шанса реално е да добијам ако е форум ова
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој па ти да се фрустрираш од толку малку
Сите сме биле почетници, сите сме правеле грешки... Ееее кога ќе ми текне на моите и сега се смеам |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АКО БАРАШ РЕСПЕКТ ... ТРЕБА ДА ИМАШ И ТИ СПРЕМА ДРУГИТЕ
|
|
DAC23
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е нема да се разбериме разумни сме возрасни и разговараме фала што имате разбирање за тоа што сум нов ама не сакам да бидам исфрустриран од фактот што сум нов и да ме ставате во пониска класа ми ставара комплекси и затоа сум ваков каков што сум ке ве молам за малкуу повеке рабирање почит и респект Изменето од DAC23 - 28.Јануари.2009 во 14:54 |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро е што се разбравме.
Сепак си нов, ќе прочиташ малку по темите, ќе ги запознаеш членовите... ќе видиш дека сум во право |
|
DAC23
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некогаш името никот сликата говорат илјада зборови но јас го ценам човека по тоа туку што кажал како се поставил што направил нема да се навредуваме повеке ветувам ова испадна мал неспоразум изваден од контекст Изменето од DAC23 - 28.Јануари.2009 во 14:45 |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДАЦ, еднаш те предупредив да користиш нормален фонт, те молам придржувај се до правилото, убаво почна...
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аман без големи букви асоцира на викање.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |