|
Данок за невенчаните |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Јануари.2009 во 16:02 |
ваљда знаете за што се работи, ова ми е најголема глупост на светот
со цел да се зголемел наталитетот, па дајте бе луѓе, тоа колку се дупат луѓето (извинете на израз) не зависи од тоа дали се во брак или не |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е баш пред некој ден се смеев за чудово... добро, значи ако не се омажам до 24-5 год ( мислам така беше ) ќе морам да плаќам данок ами еве не сакам да се мажам... и што сега ?? демек од данокот кој ќе го плаќам ќе се родат деца
|
|
^italina
Сениор Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ја сфаќам поентата на законов Мислам,што ако НЕ САКАМ да се мажам пред 25(или која и да е граничната возраст? Дури и мислев дека ме зезаат кога ми кажаа за законот
|
|
A closed mouth catches no flies
|
|
tante1990
Група Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gluposti...toa se citi gluposti,stvarno politicarive zbesnaa,ami tolku devojcinja ostanuvaat trudni uste dodeka se nadvor od brak,ako bilo pisno ke se zgolemi natalitetot,a toa zavisi od mnoioogu faktori.Kas ako sakam ke imam deca,ako ne ne....MOzebi nema da najdam srodna dusa ,pa da go zemam za maz,toa se cisti gluposti
plakanje danok pfffffffffffff |
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чиста глупост, не знам како можеа ваков закон да смислат.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ushte vakov danok mi faleshe...
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste eden od mnogute glupavi zakoni koi gi donese ovaa vlada? Sto vladata ke mi kazuva mene koga da se mazam koga ne? Eve mozebi ne veruvam vo institucijata brak, si ziveam so nekoj partner megutoa zakonski ne sme vencani, vladata ke me tera da praam svadba? Mozebi zaradi nekoi pricini ne mozam da stapam vo brak do 26 godini, ede da receme sakam da magistriram i sega jas moram da go trgnam obrazovanite na strana samo za da ne plakam uste eden danok. Ma svasta, uste so nema da im tekne. Aj neka pocnat da kazuvaa uste koj so koj smee ili ne smee da bide vo vrska.
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако е вистина гласинава......... КАТАСТРОФА........нема посоодветен збор |
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е ли индивидуално тоа кој кога ќе се осети спремен за тој чекор? А вака,ако не ти дојде ќоравиот саат до одредена возраст мораш данок да плаќаш Поголема глупост амин
|
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А по колку ќе не казнуваат нас невенчаните?
Ако е голем исносот на пари што треба да се плаќа месечно, барам женска особа за брак, парите што ќе ни останат ги делиме на пола |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe... mora nekoj da gi plaka parite za treto, cetvrto dete...
eden zakon da "popuni" drug... |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne plakjam i se nadevam kako kazna ke me besat na plostad i ke vlezam vo istorijata kako heroj.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ? pa eve jas 24 god sum , znaci gotovo , go fativ zakonot za muda , c c c c a aber nemam za mazenje , ne sum spremna be , nema sansi, kakov brak , pa uste i danok da plakjam ebati drzavata |
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |