IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Кошарка и ракомет
  Активни теми Активни теми RSS - СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 42>
Автор
Порака
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 18:44
Jas sum polusrbinka,ama navivav za MKD...
Povekje ne gledam rakomet...denes taka odluchiv.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 18:54
да да нив само на блек хроника

Изменето од mrzla - 27.Јануари.2009 во 18:54
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 18:55
а ја уште не можам да се помирам со поразов
Кон врв
ZOTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 627
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 19:01
да да само така и затоа уште сме во 1903 год можи и нешто порано зависи кој како поединечно, важно тука сме до 1913 максимум.АБЕ ГЛЕДАЈТЕ МАЛКУ ХРВАТСКА ТЕЛЕВИЗИЈА, МАЛЦЕ САМО НЕМОРА МНОГУ, И КОГА ПОБЕДУВААТ СО 5 РАЗЛИКА НЕ СЕ ЗАДОВОЛНИ И НЕ Е ТОА ЗАРАДИ ТОА ШТО НЕ ЈА САКААТ ХРВАТСКА ТУКУ ДЕКА СЕ МОЖЕ И ПОВЕЌЕ САМО КАЈ НАС ТОА Е, ЗБОРНА НАСТРАНА ОДМА СИ ПРЕДАВНИК.

Изменето од Vardar1947 - 27.Јануари.2009 во 19:17
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 19:31
Eve nekolku ubavi sliki od nasite navivaci

http://foto.konzuli.com/thumbnails.php?album=106

Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 20:02
malku i nerealni ste.... ubavo rekoa komentatorite , igracite na Danska na primer, site igraat vo jaki klubovi, sekoj mesec igraat jaki utakmici, a nie koja liga ja imame?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 20:06
Сите заборавивме дека за ваквите резултати, мнооооогу голем удел имаат и тренерот и селекторот. Никој до сега никаква забелешка не даде за нив, со исклучок на Раднаскела и неговите стални плачки за тоа како Раде не го зеле во репрезентација Според мене најголема заслуга за слабите резултати има тренерот, во никој момент не покажа дека има некаква тактика и во однос на играта и во однос на играчите и воопшто во однос на целото првенство, стигнавме до светското, па што биде нека биде.....е не бива така.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 20:12
I jas mislam deka Temelkovski so toa dojde vo Hrvatska ( stignavme do svetskoto, pa sto bide neka bide)
Da ne go okrivuvame samo nego, znaeme site deka sudiite mnogu utakmici ni zaebaa pogotovo taa so Germanija a i so Norveska.
Za so Danska i Srbija nee bea sudiite krivi, Danska bese podibra od nas, a za ova so Srbija site se krivi!

Igrame vo Cetvrtok so Korea za 11 mesto...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 20:25

http://foto.konzuli.com/thumbnails.php?album=106&page=1

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 22:39
Sakam da dadam eden komentar ne za ovaa utakmica so Srbija tuku opsto za celiot nastap na ova prvesntvo. Ona sto me iritira e toa sto poradi covecka glupost se rasturi celata atmosfera vo reprezentacijata. Iskreno razocaran sum najvise od Kire Lazarov. Pa covekot mora premnogu da go saka brat mu pa po sekoja cena bara da bide forsiran. Objektivno receno mu napravi samo losa usluga - dozvoli site menageri da vidat kolku e slab Filip a uste povekje napravi da bide najomrazenata licnost vo Makedonija. I ne samo toa, poradi slabata igra na Filip, Kire morase da prezima pogolem tovar na sebe sto rezultirase so drasticen pad i vo negovata igra. Za Ile Temelkovski nemam zborovi. Ako dosea mislev deka solidno ja vodi reprezentacijata vo ovoj moment go povlekuvam svoeto mislenje. Pa likot e samo edna marioneta koj ima zadaca samo da stavi karton za tajm aut (koa ke mu kazat se razbira). Totalno nema nikakvo vlijanie nad igracite i mislam deka treba pod hitno da si ide.
I za kraj, mozebi treba da se raduvame na faktot sto Makedonija ke zavrsi na 11-12 mesto (nesomneno toa e uspeh vo momentov za nas) no treba da bidme svesni deka so malku podobra organizacija i stavenje na naciionalnite interesi pred licnite mozese da postigneme i mnogu povekje (da ne kazam borba za polufinale - moze izgleda premnogu no koga ke se sumira se i ne bese taka daleku). Mene licno me brine faktot sto ne ocekuvaat kvalifikacii so Island i so Norveska a kako izgleda tesko deka ke ja podobrime atmosferata u timot otkako volku prljav ves izleze na povrsina...
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 14:05
Bas me interesira  do kade ke stignat  germancite 

Napred nasiiiiiiiiiiiiзабава

Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 14:14
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

malku i nerealni ste.... ubavo rekoa komentatorite , igracite na Danska na primer, site igraat vo jaki klubovi, sekoj mesec igraat jaki utakmici, a nie koja liga ja imame?

ne bi rekol deka toa e klucniot faktor...

spored mene klucniot faktor vo vakvi turniri e celiot stab..pocnuvajki od trenerot, do doktorite, maserite itn...

vekje so norvezanite se vide deka ne nemat potcenato i deka nasata igra dobro ja imat analizirano!
go zatvorija kiril posteno, so koj odma i drugi igraci zatvaras posto on ne samo sto e (bese?) najdobar strelec tuku i najdobar asistent..

taka da toa e toa sto na nas ni fali!
takticari, analiticari i fizicka podgotvenost..mislam bruka e da slusas na televizija odgovor na prasanje "dali nekoj od vasite igraci pusi ili pie alkohol">>"pa ne pieme nesto mnogu ali da ima koj pusat...."
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 17:15
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Bas me interesira do kade ke stignat germancite Napred nasiiiiiiiiiiiiзабава

Germancite odpadnaa vcera...trebase Polska - Norveska neresen oda zavrsi za da odi germanija vo 1/2 finale taka i bese nereseno do 5sekundi pred kraj pa togas polska go dade golot so koj otidoa vo 1/2 finale.... Germanija ke igra za 5 mesto mislam...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 17:51
Četvrtak, 29.01.2009

u 13:30

Južna Koreja vs. Makedonija

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.