|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 99100101102103 240> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Doslo vreme da site mora da imaat zavrseno sredno....... i ete polagaat dve higienicarki ispit.........prvo vlaga ednata i profesorot i postavuva tri prasanja :
1. Sto e toa vrata so zenska kondura??? .........Paaa zensko wc !!! - Dobro !! 2. Sto e toa vrata so cilinder? .........Paaa masko wc !!! - Bravo , aj uste edno prasanje pa ke polozis... 3. Sto e vrata so petokraka?? ........Paaa wc za kumunisti !!! Dobro si polozila , koleske....i izlaga ovaa nadvor, a drugarkata ja prasuva: -Teski bea prasanjata ?...........a drugava i odgovara : -Ma neeeeeee , lesni bea......imav dve prasanja od opsta kultura i edno prasanje od marksizam !!! Изменето од bijonse1 - 25.Јануари.2009 во 17:24 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... resava tipot , za rodenden da e iznenadi zenata pa na vrakjanje od rabota , svrakja vo apteka i kupuva vijagra ..... dodeka vozi , pie edna tabletka za koga kje stigne doma , alatot da mu bide podgotven za rabota .... stiga doma , e otklucuva vratata i vika po zenata ama nikoj aber ne mu dava .... vleguva vo kujna i tamu gleda pismence na vratata od friziderot na koe pisuva " nie sme kaj moite " .... pali kolava tipot i dodeka vozi , zelbata za sex stanuva se pogolema ..... stiga kaj nejzinite , vleguva , i se sto mu se naodja na pat redi ..... zenata , babata , dedoto , pradedoto , baldeskite ... kuceto ..... a be sve so red ..... arno ama , staroto od strav da ne go fati poftorno , sleguva dolu vo podrumot i se sokriva ..... zavrsuva tipov , gi redi site ama saka pak ...... vadi kutijata od vijagra od djebot i cita upatstvo na koe veli dokolku saka da go prekine dejstvoto na vijagrata , alatot treba da go stavi vo nesto ladno ... sleguva vo podrum i tamu gleda serpa so mleko ..... e zema i go stava alatot vo nego .... arno ama , ova staroto skrieno i gleda pa so trcanje odi nagore i na cel glas se dere " BEGAJTE LUDJE , OVOJ PAK GO POLNI " ...........
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... dvajca drugari ... edniot doktor , drugiot biznismen ..... odi biznismenot kaj diktorov i mu veli , slusaj batka .... vecer mi doadjaat vo stan dve tipki .... avioni .... pisi tamu recept za 2 pakla vijagra ... eeeeee , a be ti , mu veli doktorov , ne si tokmu ... edna ti e dosta ..... ne , veli ovoj , pisi 2 , ima da bide do sabajle ..... nema zapiranje ..... dve , dve , veli doktorov ... ti pravi kako mislis ... i mu prepisuva recept za 2 pakla vijagra ..... utredenta , ete ti go biznismenov nazad kaj doktorov .... izmrcvaren papsan , nikakov ..... daj , mu veli biznismenov , prepisi mi nekoja dobra krema za race ...... dodeka pisuva , prasuva doktorov , " a be , ne mi kaza kako zamina vcera so tie avionite " ....... NE DOJDOA , veli biznismenov , i prepisi brzo taa kremata , mi izgore kozata na racete ......
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ZoraNaSlobodata - 26.Јануари.2009 во 11:45 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...doadja tipov od rabota , mrtvog gladen ..... sednuva na masa i ceka zenata da mu postavi da ruca ....... postava zenata , toj go kreva kapakot od lonecot i nervozno prasuva " sto e mori zeno ? pak li zelka ? do koga samo zelka ? " ......... se dodeka ebes kako zajak
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahaha |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 sekretarki rabotele vo ista firma kaj ist direktor, samo ednata zemala plata 12 000, a drugata 9 000
otisla ednata da se zali kaj zamenik direktorot zosto ne zemala isto plata ko koleskata i ovoj i postavil 3 prasanja: 1. se ebis li so direktorot ? -ovaa rekla DA 2. mu go pusis li ? -ovaa pak rekla DA 3. a pri svrsuvanje goltas ? -rekla NE I ovoj i rekol: " koleska ti zema 3 000 poveke za hranarina " |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Излегува младиот доктор од операционата сала сеуште со ракавиците на него...му приоѓа примариусот и го прашува:
-Колега, како пројде операцијата? -Операција!? Па нели обдукција беше? |
|
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Тато тато, ми се мочка!
-Епа добро де, ај ќе те однесам на мочкање. -Нејќам ти да ме носиш! -Добро, да ја викнам мајка ти? -Не, нејќам ни мама да ме носи. -Па добро, дедо ти да го викнам? -Не бе нејќам ни дедо. -Па добро да му се сневиди кој сакаш да те носи на мочкање? -Викни ја баба. -Зошто? -И се тресат рацете |
|
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рамче само што се родил, мајка му и татко му го ставиле во кутија.
Дедо му ја гледа кутијата ја отвара и вика:
-Леле рацче во котија ода адидас патики,А рамче рекол:ОООООО дедо со правиш ти Изменето од kejt-d-grejt - 27.Јануари.2009 во 19:03 |
|
Внеси реплика | страница <1 99100101102103 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |