IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 99100101102103 240>
Автор
Порака
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2009 во 17:23
Doslo vreme da site mora da imaat zavrseno sredno....... i ete polagaat dve higienicarki ispit.........prvo vlaga ednata i profesorot i postavuva tri prasanja :

1. Sto e toa vrata so zenska kondura???
.........Paaa zensko wc !!!
- Dobro !!

2. Sto e toa vrata so cilinder?
.........Paaa masko wc !!!
- Bravo , aj uste edno prasanje pa ke polozis...

3. Sto e vrata so petokraka??
........Paaa wc za kumunisti !!!

Dobro si polozila , koleske....i izlaga ovaa nadvor, a drugarkata ja prasuva:

-Teski bea prasanjata ?...........a drugava i odgovara :

-Ma neeeeeee , lesni bea......imav dve prasanja od opsta kultura i edno prasanje od marksizam !!!

Изменето од bijonse1 - 25.Јануари.2009 во 17:24
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 09:36
... resava tipot , za rodenden da e iznenadi zenata pa na vrakjanje od rabota , svrakja vo apteka i kupuva vijagra ..... dodeka vozi , pie edna tabletka za koga kje stigne doma , alatot da mu bide podgotven za rabota .... stiga doma , e otklucuva vratata  i vika po zenata ama nikoj aber ne mu dava .... vleguva vo kujna i tamu gleda pismence na vratata od friziderot na koe pisuva " nie sme kaj moite " .... pali kolava tipot i dodeka vozi , zelbata za sex stanuva se pogolema ..... stiga kaj nejzinite , vleguva , i se sto mu se naodja na pat redi ..... zenata , babata , dedoto , pradedoto , baldeskite ... kuceto ..... a be sve so red ..... arno ama , staroto od strav da ne go fati poftorno , sleguva dolu vo podrumot i se sokriva ..... zavrsuva tipov , gi redi site ama saka pak ...... vadi kutijata od vijagra od djebot i cita upatstvo na koe veli dokolku saka da go prekine dejstvoto na vijagrata , alatot treba da go stavi vo nesto ladno ... sleguva vo podrum i tamu gleda  serpa so mleko ..... e zema i go stava alatot vo nego .... arno ama , ova staroto skrieno i gleda pa so trcanje odi nagore i na cel glas se dere " BEGAJTE LUDJE , OVOJ PAK GO POLNI " ...........
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 09:41
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 09:42
.... dvajca drugari ... edniot doktor , drugiot biznismen ..... odi biznismenot kaj diktorov i mu veli , slusaj batka .... vecer mi doadjaat vo stan dve tipki .... avioni .... pisi tamu recept za 2 pakla vijagra ... eeeeee , a be ti , mu veli doktorov , ne si tokmu ... edna ti e dosta ..... ne , veli ovoj , pisi 2 , ima da bide do sabajle ..... nema zapiranje ..... dve , dve , veli doktorov ... ti pravi kako mislis ... i mu prepisuva recept za 2 pakla vijagra ..... utredenta , ete ti go biznismenov nazad kaj doktorov .... izmrcvaren papsan , nikakov ..... daj , mu veli biznismenov , prepisi mi nekoja dobra krema za race ......  dodeka pisuva , prasuva doktorov , " a be , ne mi kaza kako zamina vcera so tie avionite " ....... NE DOJDOA , veli biznismenov , i prepisi brzo taa kremata  , mi izgore kozata na racete ......
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 09:50
голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
голема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 11:44
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

... resava tipot , za rodenden da e iznenadi zenata pa na vrakjanje od rabota , svrakja vo apteka i kupuva vijagra ..... dodeka vozi , pie edna tabletka za koga kje stigne doma , alatot da mu bide podgotven za rabota .... stiga doma , e otklucuva vratata i vika po zenata ama nikoj aber ne mu dava .... vleguva vo kujna i tamu gleda pismence na vratata od friziderot na koe pisuva " nie sme kaj moite " .... pali kolava tipot i dodeka vozi , zelbata za sex stanuva se pogolema ..... stiga kaj nejzinite , vleguva , i se sto mu se naodja na pat redi ..... zenata , babata , dedoto , pradedoto , baldeskite ... kuceto ..... a be sve so red ..... arno ama , staroto od strav da ne go fati poftorno , sleguva dolu vo podrumot i se sokriva ..... zavrsuva tipov , gi redi site ama saka pak ...... vadi kutijata od vijagra od djebot i cita upatstvo na koe veli dokolku saka da go prekine dejstvoto na vijagrata , alatot treba da go stavi vo nesto ladno ... sleguva vo podrum i tamu gleda serpa so mleko ..... e zema i go stava alatot vo nego .... arno ama , ova staroto skrieno i gleda pa so trcanje odi nagore i na cel glas se dere " BEGAJTE LUDJE , OVOJ PAK GO POLNI " ...........

За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 11:45

.... dvajca drugari ... edniot doktor , drugiot biznismen ..... odi biznismenot kaj diktorov i mu veli , slusaj batka .... vecer mi doadjaat vo stan dve tipki .... avioni .... pisi tamu recept za 2 pakla vijagra ... eeeeee , a be ti , mu veli doktorov , ne si tokmu ... edna ti e dosta ..... ne , veli ovoj , pisi 2 , ima da bide do sabajle ..... nema zapiranje ..... dve , dve , veli doktorov ... ti pravi kako mislis ... i mu prepisuva recept za 2 pakla vijagra ..... utredenta , ete ti go biznismenov nazad kaj doktorov .... izmrcvaren papsan , nikakov ..... daj , mu veli biznismenov , prepisi mi nekoja dobra krema za race ...... dodeka pisuva , prasuva doktorov , " a be , ne mi kaza kako zamina vcera so tie avionite " ....... NE DOJDOA , veli biznismenov , i prepisi brzo taa kremata , mi izgore kozata na racete ......

Изменето од ZoraNaSlobodata - 26.Јануари.2009 во 11:45
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 10:07
...doadja tipov od rabota , mrtvog gladen ..... sednuva na masa i ceka zenata da mu postavi da ruca ....... postava zenata , toj go kreva kapakot od lonecot i nervozno prasuva " sto e mori zeno ? pak li zelka ? do koga samo zelka ? " ......... se dodeka ebes kako zajak голема%20насмевка
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 10:46
голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 12:07

...doadja tipov od rabota , mrtvog gladen ..... sednuva na masa i ceka zenata da mu postavi da ruca ....... postava zenata , toj go kreva kapakot od lonecot i nervozno prasuva " sto e mori zeno ? pak li zelka ? do koga samo zelka ? " ......... se dodeka ebes kako zajak голема%20насмевка

hahahahahaгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 12:10
2  sekretarki rabotele vo ista  firma kaj ist direktor, samo ednata zemala plata 12 000, a drugata 9 000

otisla ednata da se zali kaj zamenik direktorot  zosto ne zemala isto plata ko koleskata i ovoj i postavil 3 prasanja:

1. se ebis li so direktorot ?

-ovaa rekla DA

2. mu go pusis li ?

-ovaa pak rekla DA

3. a pri svrsuvanje  goltas ?

-rekla NE

I ovoj i rekol: " koleska ti zema 3 000 poveke  za  hranarina " газење%20од%20смеење
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 12:28
Излегува младиот доктор од операционата сала сеуште со ракавиците на него...му приоѓа примариусот и го прашува:

-Колега, како пројде операцијата?
-Операција!? Па нели обдукција беше?
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 12:33
-Тато тато, ми се мочка!
-Епа добро де, ај ќе те однесам на мочкање.
-Нејќам ти да ме носиш!
-Добро, да ја викнам мајка ти?
-Не, нејќам ни мама да ме носи.
-Па добро, дедо ти да го викнам?
-Не бе нејќам ни дедо.
-Па добро да му се сневиди кој сакаш да те носи на мочкање?
-Викни ја баба.
-Зошто?
-И се тресат рацете
Кон врв
HI)H( Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HI)H( Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 12:43
Рамче само што се родил, мајка му и татко му го ставиле во кутија.
Дедо му ја гледа кутијата ја отвара и вика:
-Леле рацче во котија ода адидас патики,А рамче рекол:ОООООО дедо со правиш ти

Изменето од kejt-d-grejt - 27.Јануари.2009 во 19:03
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 99100101102103 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,191 секунди.