|
Вицеви за кои мислите дека се жива вистина |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оти бе толку вицој за егејци
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗОШТО НЕМА ВИЦЕВИ ЗА БРИНЕТИ?
ЗАТОА ШТО ПЛАВУШИТА НЕ МОЖАТ ДА ГИ ИЗМИСЛАТ ... |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто вицовите за плавушите се многу кратки?!
за да можат бринетите да ги разберат... |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве јас плавуша сум, на пример
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама од паметните изгледа
|
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе....и јас им викам има и паметни,
не ми веруваат |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто ќе да е то
|
|
|
|
sexy bitch
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ziva vistina... edna drugarka sto trenira tenis mi kaza :) koga gi podigale balonite za vo zima,neli vo baloni se trenira, stoele 2 policajci gledalei cekale da se krenat i edniot mu rekol na drugiot: "abe koga ke poletaat?"
dobro velat vo sekoj vic ima i vistina |
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
cafe
Група Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ziva vistina za policajci
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОГА ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА БИ БИЛА ТЕПАЧКА ВО БАР...!!!
Германија, Австрија и Италија стојат заедно сред барот, кога Србија ја потчукнува Австрија и и' го истура пивото. Австрија бара Србија да и купи скроз ново одело, бидејќи од пивото и се направиле флеки на пантолоните. Германија го поддржува ставот на Австрија. Одеднаш се приклучува и Британија и бара сите малку да се смират. Србија потенцира дека неможе да си дозволи да го купи целото одело, но може да плати за чистење на пантолоните на Австрија. Русија и Србија гледаат во Австрија. Австрија и се пушта на Србија и прашува кого гледа. Русија и предлага на Австрија да не се закача со нејзиниот помал брат. Австрија прашува, Русија и која армија, ќе ја натера да не се закача со Србија. Германија и се жали на Британија дека Франција нешто ја гледала, и дека ова е доволно неприфатливо однесување и дека Британија не треба да интервенира. Британија одговара дека Франција може да гледа во кого сака, и дека и Британија гледа во Германија, и што може тука да направи Германија? Германија и кажува на Русија да престане да ја гледа Австрија, или Германија ќе ја онеспособи Русија за каква било акција. Британија и Франција ја прашуваат Германија дали гледа и накај Белгија. Турција и Германија одат во ќоше и нешто шепотат. Кога ќе се вратат, Турција прави цело шоу од тоа дека таа не гледа во никого. Германија ги засукува ракавите, ја загледува Франција и удира бокс на Белгија. Франција и Британија ја удираат Германија, а Австрија ја мава Русија. Германија ги мава Британија и Франција со едната рака а Русија со другата. Русија замавнува кон Германија, утнува и за малку ќе паднеше. Јапонија довикува од другата страна на барот, дека е од кај Британија, ама си останува на местото. Италија ги изненадува сите удирајќи ја Австрија. Австралија ја удира Турција, ама оваа и враќа со бокс. Нема љутење, бидејќи Британија ја натера Австралија да влезе во тепачката. Франција е исфрлена низ прозорецот на барот, но потоа станува и продолжува со тепањето. Русија ја фрлаат низ другиот прозорец, завршува во нокаут, доживува оштетување на мозокот, и се буди со комплетна промена на личноста. Италија замавнува накај Австрија и утнува, но Австрија и покрај тоа паѓа на земја. Италија ги крева двете раце во воздух и трча низ барот славејќи. Америка чека Германија да биде пред нокаут од тепањето од Англија и Франција, и потоа и се приближува и ја удира Германија со барска столица, и се прави дека таа самата ја победила Германија. До сега сите столици се скршени а големото огледало зад барот е распарчено. Британија, Франција и Америка се согласуваат дека Германија прва почна, па целата работа е кривица на Германија. Додека Германија уште е во несвест, тие и ги пребаруваат џеповите, и го крадат новчаникот и купуваат пијачки за сите свои пријатели.... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја ќе ви пишам жива вистина,а ми се изнасмеаа
мислејќи дека се шегувам на моја сметка... Седиме на кафе муабет со другар,ќерка му и мајка ми. Мајка ми две години до пензија од понеделник почнува со работа,за среќа нејзина во истата струка што и досега. Па му вика на другаров...Него со овој твој другар сега што ќе праиме се заседна изгледа му се уарни? Не чекав и другаров да буцне од таму подлабоко. Си одговорив. -Сега ќе треба дадилка да ми изнајмите. Ја мртов сериозен кој сега кафе по сабајле ќе ми вари,они се изнасмејаа. |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |